![]() |
futbol açısından pek bi fark yok fakat kadromuz daha iyi ve puan olarak da fazla kopmadık rakiplerle.. |
Alıntı:
|
kadronun iyi kullanılmadığı konusunda katılıyorum..beklentilerimiz ne sonuç olarak ne de sahadaki futbol açısından karşılanmadı henüz..inşallah takım istenilen düzeye gelir şampiyonluk yolunda daha emin adımlarla ilerler fakat tam tersi olursa olası teknik direktör değişiminde puan olarak kopmamamız heyecenımızı ve iddiamızı sürdürmemiz açısından olumlu birşey.. |
eline sağlık ferro. güzel bi çalışma devamını da bekleriz. bir istatistik de benden. 7 haftanın istatistikleri.. http://img171.imageshack.us/img171/4...islig07kj0.jpg |
Hoş iyi güzel istatitislikleri eklemişsiniz fakat maç sahada oynanıyor kağıt üzerinde değil hiç ummadığın adam bile gol atabiliyor ben bu istatisliklere fazla inanman sadece o bir doğrultudur fazla umut bağlamayın derim ben yelkenler terse dönebilir belli olmaz:D |
istatikler icin cox sagolun arkadaslar ;) |
gerçektende istatistiklerle kafamızı yormayalım arkadaşlar biz oyuncularımızın performanslarına ve oyun sistemine bakalım |
istatistikler için saol ferro bencede bu istatistiklerin bole olmaması lazımdı gecen senede baya umutlarla girmiştik aynı şekil bu senede öyle oldu ama biz gene de zirveden kopmamaya bakalım öyle olacak saten bu taraftar bu stad yani bu sene kimsse önümüze geçemez |
elinize salıkk arklar |
teşekkrler |
Türkiye`de Saat: 02:20 . |