![]() |
İbrahim Kaş günah çıkardı Transferi olay yaratan ve performansıyla saç-baş yolduran İbrahim Kaş kötü oynadığını kabul etti. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm718988.jpg “Hazırlık kampı yapmadım” diyerek kendini savunan genç futbolcu, “İspanya’da yeni sezona hiç hazırlanamadım. Geldiğim gibi de zaman kaybetmeden maça çıktım. Ayrıca benim gerçek mevkiim stoper. Henüz fiziksel açıdan da hazır değilim. Hatalı ve kötü oynadığımı kabul ediyorum. Eleştiriler haklı... Çok üzgünüm, bir an önce toparlanıp, takımıma faydalı olacağım” diye konuştu. İbrahim Kaş günah çıkardı - www.fanatik.com.tr |
Stoper olan bi adamı sağ bek oynatırsan olucağı bu zaten ... |
hangi mantikla bu futbolcu alindi halen anlamadim |
ya ibrahimin sucu yokki adam stoper ama denizli bey sagbek oynatiyor, biktim artik yaaa su denizliden gittigi gün benim icin büyük bayram olacak.. |
Böyle giderse kimse suçlu olmayacak oyunculardan, ne de olsa Denizli hiçbirini kendi mevkiisinde oynatmıyor!..Oyuncularda buna sığınıyorlar bence, onların da Denizli'den aşağı kalır bi yanları yok, hocayı protesto eder gibi oynuyor adamlar!.. |
Bu Adamın Bu Takıma , Kıralık Olarak Gelmesi bile yanlıs.. |
beşiktaşı satıp gideni geri alıyoruz yok böyle bi transfer politikası!.... beşiktaş tarihinde görülmemiştir! |
napsın sağ bekte.bizde oynayacağı yer yedek stoperdir. |
adami sirf milli takimda 1 mac sag bek oynadi diye sag bek oynatiyor denizli efendi yahu kardesim bu adam besiktas alt yapisinda yetismedimi butun futbolculuk gelisimini egitimini stoper ustune neden egittiniz o zaman adami madem sag bek oynatacaksaniz diye sormazlarmi adama turk futbol alt yapilarinin sorunlarini gormek kas in pozisyonunu incelemek biile yeterli bukadar olmaz takimda 3 tane sag bek varken stoperle sag beki kapatmaya calisiyoruz |
Rıdvan boşunamı alındı? |
Türkiye`de Saat: 12:18 . |