![]() |
iyi mi oynuyoruz guldurmeyın yaa pozisyon bulmakta gucluk cekıyoruz gol atamıyoruz nasıl ıyı oynamak bu gorende her mac dırekler kalecı kurtarısları bırbırını kovalıyor sanar... |
bundan önceki maclari bilmem ama cumartesi günkü kayseri macinda igrenc bir futbol oynadik.ruhsuz futbolcularla ancak bukadar kötü oynanirdi.son dakikalar fink ve nihatin kacirdiklari olmasa 90dakikayi pozisyonsuz tamamlayacaktik.anlayacaginiz kötüde oynarken kazanacaksin hele hele birde evinde oynuyorsan.ama senin adam gibi santraforun yoksa iste böyle tökezler durursun.gecensezonki besiktas busezonda devam edebilirdi ama bunu bozan ilkbasta nobre oldu.biyolojik babasi olan figerle istediklerini elde ettiler dünya kadar para kopardilar bunu gören diger agirbas topcular ilkbasta tello buna isyan etti,ardindan bobo holosko geldi.ayrica nihatta takimin ahenkini bozdu.oynadigi hermacta egoistce davrandi hertopun kendine atilmasini istedi bazi pozisyonlardada top atilmayinca cagirip bagirdi.uzunlafin kisasi bizi yakan nobre ve nihat oldu,bu benim görüsümdür vede dogru oldugunu allah bir gibi biliyorum |
yok artık! en iyi oyunu biz oynamıyoruz...ha fbden iyiyiz ama en iyiyiz dersek kendimizi kandırırız.mesela gs nin panathinaikos maçını izleme şansım oldu.adamlar şahane paslar yapabiliyorlar!hücümda etkililer.yani barca gibiydiler paslarda!bizim takımda eksik olan şey istek! isteksiziz.denizli artık hocalıktan sıkılmışa benziyor!değişim gerekli! tekrarlıyorum.türkiyede en iyi 2. oyunu biz oynuyoruz. bu bir gerçek! |
futbol güzel ama oyuncular asıl mevkisinde değil..denizli çoook maceracı,bundan vazgeçse belki |
Ne yapmaya çalıştığını bilmeyen bir takım gibi oynuyoruz açıkcası.. Eğer iyi oyun oynuyoruz dersek sadece kendimizi kandırırız dönem dönem iyi top çeviriyor olabiliriz ama bu iyi oynadığımız anlamına gelmemektedir.Eğer iyi oynayacaksak bunu skorada yansıtmak durumundayız... |
iyi oynayan bir takim bir maci sansizlikla kaybeder belki 2macta olabilir ama üst üste 5 veya 6mac kaybeden bir takim iyi bir takim degildir ve iyi futbol oynamista olamaz. |
Alıntı:
ben sana kesinlikle katiliyorum, cin con cogu maclarinda hic bisey yapmadan kazandi. fenev desen topmu oynuyor ya son iki maclarini izleyen bana hak verir biraz sansli ve mustafa hocanin deneyleri olmasa bence suan fazla geride olmazdik su takimi bi toprlasa cikisa gecsek öbür renkliler kesinlikle düsüse gececek ilk yari sonuna kadar aradaki farki 6 indirebilirsek cok iyi olur ama artik toparlanmaliyz |
Alıntı:
|
Ama buşekildede gidiceğini sanmıorum, denizli fazntezilerini bir yana bırakıp heroyuncuyu kendi mevkiğinde oynattığında bu sorun ortadan kalkar. yinede iş denizlide bitiyor. |
iyi oynadğımız filan yok.gs ve fb bizden daha iyiler.fb düşüşte ancak özellikle gs çok dirençli ve formları iyi.toparlanıp ilk 5 için iddaalı olmalıyız. |
Türkiye`de Saat: 00:31 . |