![]() |
beşiktaş zaten duruşu için tutulur.muhalif kimliği için.gs ve fb gibi futbola dini ve siyaseti sokmadığı için. başarı önemlidir ama daha da önemli şeyler var.herkes tutmasada olur |
''her geçen gün beşiktaşa sevgimiz azalıyo.'' Sorun sende nedemek sevgimiz azalıyo senin sevgin azalmaya yer arıyomuş kötü sonuçlarda alsak farklıda yenilsek BU SEVDA BİTMEZ |
Beşiktaşa ilgin azalabilir(takıım sonucundan bahsediyorum )Ama Sevginden bir nebze azalma olmaz olursa bilki gerçek Beşiktaşlı değilsin!!1 Not:Bu sonuçlara ragmen maçlara gitmesem bile sonucu ne oldu ne bitti diye gözüm kulagım Beşiktaşta olur.. |
Boşverin tartışmayın bunu herşey olacağına varır. Görürsünüz bu taraftar seneler sonra ne olacak ? Stad nasıl olucak cehennemdende beter olucak :) |
Alıntı:
|
Beşiktaş sana yemin olsun bitmeyecek sevdan mezarımda bile... |
bu sevda bitmez ama kardesimin yazdiklarinda cok buyuk bir pay var basari olmaksizin genc nesii besiktasli yapamazsak onemli olanin sampiyonluk degil besiktas oldugunu nasil anlatacagiz ama illaki basarilarimizda olacaktir merak etmeyin bukadar bu herklubun tarihinde olur |
benim besiktasa olan sevdam günden güne daha´da artiyor iyi günde yanindayim kötü günde yanindayim ben herzaman senin yanindayim besiktasim.. |
Boş yere mi söylüyoruz, Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur... Anam Babam neyse Beşiktaşta o... Anaya Babaya sevgi azalır mı? o zaman...... |
Bu sevdadan vazgeçersek ALLAH belamızı versin.. Siyah ulan beyaz ulan alayına gider ulan... |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |