![]() |
Feldkamp : ''Mustafa Denizli Öz Beşiktaşlı Değil'' Mustafa Denizlinin yaptığı toplantı sırasında ''Öz Beşiktaşlıyım'' dediği iddaasına Feldkamp'tan yanıt geldi.Feldkamp çok yakın olduğu Derwall'in yardımcı antrenörlüğünü yapan Mustafa Denizlinin Öz Galatasaraylı olduğunu söyledi.Denizlinin evine gittiklerinde duvarlarda bile Galatasaray posterleri bulunduğunu söyleyen Feldkamp, ''Denizli, bir çılgın taraftar gibi Galatasaray hayranıdır.Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı çalıştırması bu gerçeği değiştirmez.Ancak ne hikmetse hiçbir zaman Galatasaray ona güvenip tekrar takımın başına geçirmemiştir.'' dedi. |
ulan zaten alacağımız kim varsa- oynayan kim varsa hepsi öz Beşiktaşlı olduğunu söylüyor |
Herkes bitti bi sen kaldın konusmadık :) Hey Allahım |
yav git işine moruk . |
Sanane be adam konuşmak sana mı kaldı. Allah'ım ya.. |
Bu adam ölmüş cenazesini kaldıran yok nerden duymuş :D |
ya ortalığı karıştırmaktan bşka bişey yapmıyor denizli yalan attı diye küsçek mi nolcak umrundamı değil tabiki :) neden uğraşırlar bizimle anlamk mümkün değil korkuyorlar heralde toparlıcaz diye aciz insanlar :) |
Bu daha yaşıyormu?? |
ulan almanyada adam yerine bile konulmuyor buadam.ya ne adami bu mikropu.erif alzehmer olmus,yani bunamis.bu yarin öbür gün benim babam adnan polatti dese hic sasirmayin |
valla dedigine inansamda onu ilgilendirmedigi kesin bende inanmiyorum denizlinin besiktasli olduguna ama onemli degil bunlar adam gibi takim kursun yeter |
sen git evinde dinlen ne ugrasirsin bizimle.. |
Banane ister beşiktaşlı olsun ister fenerli Ne umrumda Takımı alıp götürsün başarıya ulaştırsın yeter. |
yememiştim zaten ama demirören beşiktaşlıda noluyo...ikisi brden takımın başına çorap örüyolar resmen hangi takımı tuttukları onları ilgilendirio bize ne kazandırıolar ondan haber versinler... |
Alıntı:
|
amca sen dün ne yedin onu hatırlıyormusun ya |
Haber yalan. |
Alıntı:
ben bile hatırlamıyorum:D:D |
Feldkamp Sen yasıyormusun ya |
Olurmu Olur. Böyle bir röportaj yapılıp adam gerçekten gördüklerini söylemişse sinirlenmenin bir alemi yok,adam takım tutmasından ziyade profosyonel anlamda büyük paralar kazandığı bir gerçek. |
git işine ya:D |
dogru olabılır |
dogruysa dogru ona ne bıze ne arkadasLar yaa.. ne bekLenıodu bu konusma sonrasında.. ona gore futßoLcu cıkardı faLan mı dememızı ßekLıoLardı.. kı ßuyuk ıhtımaLLe oLe.. ama ßen 16 yasındayım besıktasta oturuyorum ßesıktasLıLık cok ayrı ßırsey ßunu ßıLıyorum.. ßurda umudum kaLmadı yok soLE ßoLE dıyen TARAFTAR gece 9 da oLan mac ıcın ßıLe 12-1 de su ßesıktas'a adımını ßı atsın.. cok farkLı ben burda oturuyorum kendımı cok sansLı hıssedıyorum umudum da sonuna kadar ıı gunde kotu gunde demısız ßesıktas ßu yaLpaLar ama duzeLtmesını de ßıLır mıLLetın doLdurusuna geLmeyeLım artık..! |
vay be ortaya atılan son iddia bu mu?? bakalım gidip daha kimlerin fikrini alacak sevgili medyamız :) |
yerinde olsam konuşmak yerine ibadete ayırırdım bu zmanlarımı. |
bravo,adolf hitlerin gestaposu konustu.bizde gidip ona sunu söyleyelim sen yabanci sempatizani degil bir numarali yabanci düsmanisin ve bizzat adolf hitlerin özel askerleri olan gestapoydun diyelim,bakalim tatlimi gelecek ona.,gestapo konusunda ciddiyim,babasida kendide gestapoydu.az yakmadilar onlari |
puhahaha puhahahahaaaaa |
Türkiye`de Saat: 02:43 . |