![]() |
sırlar dünyası gbi:) " gizemli kişi hızlı bir şekilde taraftarların yanından uzaklaştı. " noluyo korku filmi falan mı çevirioz:)deişik deişik senaryolarla karşımıza çıkıolarv artk aştılar gazeteci deil senaristlik bunların işi... |
arkadaşlar mynet sitesini sahibi kimdir bence bi araştırma yapın ve bu haberin doğru olup olmadığına siz kanaat getirin Bulamayanlar için (şimdi reklama girer girer bilmiyorum ama) e..isözlük te yer alan YILDIRIM DEMİRÖREN başlıklı arama sonucunda 1. sayfada karşınıza çıkan de 25 numaralı entry de açık ve net!.. |
böyle bir teklifi gelipte beşiktaşa gönül vermiş ve maçına gelen bir guruba böyle bir teklifte bulunmak yürek ister bu sebeple bu haberin doğruluğuna inanmıyorum şimdi size birisi geliyor hiç tanımadığınız biri ve bu teklifi yapıyor ne yaparsınız ilk bakışta ben beşiktaşı satmam ve gurubun verdiği cesaretle o adamı eşşek sudan gelene kadar ya döversiniz yada tam desteklersiniz yani bunun ortası yok bunuda kimse kolay kolay teklif edemez yani işin kısası yalan haber. |
yönetimi istifaya çağırmak için 200 bilete gerek yok ki.. bugün hangi beşiktaşlı yönetimin devam etmesini istiyor ki zaten.. |
Böyle yalan Haberler cok canımı sıkıyor |
istifa için bedava bilet gerekmiyor geldiğinden beri bağıranlar mevcut saçma haber |
zaten kim istifasını istemiyo ki.... sallama haberin de böylesi :) |
kım yaptıysa ıyı yapmıs yoksa bagıracak ınsan yok ya sokaktakı ufak cocuk bıle bu ne dıyo |
vay be polisiye dizisi gibi bak şimdi çok merak ettim kim diye :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:20 . |