![]() |
Batuhan Karadeniz 99'a düştü Omzundan ameliyat olduktan sonra aldığı kortizon ilaçları nedeniyle 104 kiloya kadar çıkan Batuhan Karadeniz, uyguladığı diyetin karşılığını alıyor... http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm719912.jpg 99 kiloya kadar düşen genç futbolcu, üç haftaya kadar sahalara dönmek istiyor. Sağlık ekibi de, gol sorunu çeken takıma Batuhan’ın dönmesi için elinden geleni yapıyor. Dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışan Batuhan, fiziksel açıdan eksik görünse de, attığı gollerle teknik direktör Mustafa Denizli ve arkadaşlarından alkış topladı. Batuhan Karadeniz 99'a düştü - www.fanatik.com.tr |
Yuhh.O ne be 99 kilo. O kadarda varmıymış ya :D |
batuhanı elestırıp tatılde yemıs ıcmıs dıyenler bakın adam ılaclardan kılo almıs gelıyo batu gelıyo yuru be batu |
Batuhan Dönüyor Demektir. |
ne biçin genç bunlar |
1.94 boy var adamda 90 kilo veya 93 kilo doğal olan Bu adam bu kiloyla bile iş yapar :) |
Hadi tosunum gel artık :D |
hehh iyi bari dahada düşücek demektir bu dönsün batu iyi işler yapıcaktır |
O nası bi diyettir yaaww.Banada sölesinler bari:D 1 haftada 5 kilo iyiymiş valla:D |
Şımarmasaydı Türkiye'nin en iyi genç yeteneği olacaktı . Arda'yı görüyoruz geseyi sırtladı götürüyo.Milli takımıda öyle. Birde Serdar Özkan'a bakalım. Şımardı maçlara zor çıkıyor. 2side aynı zamanda çıktı ama şu an bulundukları yere bakın ! Eğer Batuhan'da Serdar Özkan'ın yaptıklarını yaparsa sonunu düşünmek istemiyorum |
106 kiloylu 7 kilo vermiş 3 4 kilo verdiği takdirde cok iyi olacak |
5 kilo vermis bile ne güzel yeterli aslinda oynasin artik :D |
tosun mübarek:D |
hadi batu göster kendini |
heyt be tosuna bak :D :D hadi batu gayret bir 5 kilo daha ver . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
denizli gerekli sabri gostermeyecegine gore bosuna kilo veriyor batuhan nobreye verilenin yarisi kadar sans verilsin yeter |
Alıntı:
|
tosunum goller beklıoruz senden :D geri dönn :D |
hadi koçum benim göster kendini önümüzdeki 15 yıl santraforusun sen bu takımın. |
batuhan yetenekli olmasına yetenekli ama şımarıp havalanmazsa bu iş olucak gibi :) |
hönk:s: 2 katımdan bile fazla:Ddev anası yaa:D |
gelsin artık da kendini kanıtlasın biraz ardadan örnek alsın ben inanıyorum ki batu adam olsun ardaya 10 basar ama kafayı değiştirecek önce mütevazi olacak adam olacak önce |
Türkiye`de Saat: 12:22 . |