![]() |
Döndüğü İçin Pişman mı ? Beşiktaş'ta eleştirilen oyuncuların en başında gelen Nihat Kahveci'nin yuvaya dönmekten dolayı mutsuz olduğu iddia edildi Beşiktaş'ta eleştirilen oyuncuların en başında gelen Nihat Kahveci'nin yuvaya dönmekten dolayı mutsuz olduğu iddia edildi Beşiktaş'a 7.5 yıl aradan sonra astronomik bir rakamla geri dönen Nihat Kahveci'nin Siyah-Beyazlı kulübü seçtiği için pişman olduğu öne sürüldü. Tecrübeli oyuncunun yakın çevresine, "Burada umduğumu bir türlü bulamadım. Büyük bir baskı altındayım. Bu nedenle maçlara stresli çıkıyorum" dediği iddia edildi. DÜŞ KIRIKLIĞI YAŞADIM Nihat'ın ayrıca, "Eski dönemde Beşiktaş'ta forma giyerken taraftar, teknik heyet ve yöneticilerle bir bütündük. Kötü sonuçlar aldığımızda üzerimize bu kadar gelinmezdi. Keşke İspanya'dan dönmeseydim. Düş kırıklığına uğradım" diyerek dert yandığı öne sürüldü. http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos..._5365719_n.jpg |
Sizce öle bişey sölemişmidir???? |
kolpa basın yine işbaşında |
bu haber dogru olsada olmasada bir gercek varki oda besiktaslilar senin dönmene bin pismandir.nihat dönmeseydide bu haliyle zaten kücük bir takima gidecekti villarealden. |
Söylememeiştir (umarım) |
Atılır , sallanır da düzgün sallanır. Nihat böyle birşey dermi pişman bile olsa demez :) |
iddaa edildi diyor zaten haberin iceriginde direkt yalan haber oldugu ortaya cikiyor |
hasbinallah yaa... |
bu habere direk yalandir diyemicem simdi insallah dememisdir |
saçmalık... taraftar nihata büyük bir baskı uygulamadı aksine destek oldu... Beşiktaşın çocuğu Nihat Kahveci diyerek tribüne çağırdı... O bizim evladımız 1 senede kötü oynasa başımızın üstünde yeri var... Biz kimlere yıllarca katlandık, Nihata mı tepki göstereceğiz... Nihata gelene kadar neler var neler... Sen yedekte de otursan seviyoruz seni Nihat Kahveci... Bunu söylemeyeceğinide biliyoruz... |
Türkiye`de Saat: 18:52 . |