![]() |
Arkadaşlar bunu lütfen okuyun Anlayamadığım bişey var Fink'e bjk nin futbolcu deyil diolar sezonda ortalama 5 gol atan oyuncu bundesligada oynamış.fb'nin aldığı Cristian sezonda ortalama 2 gol atan bi adamı dünya yıldızı yapıyolar,sol bek santos'u alıp nerdeyse dünyanın en iyi sol açığı yapıyolar ben bunu anlamış değilim.Yorumlarınızı bekliyorum. |
Fink'in bana göre tek kusuru var. bi ortasaha oyuncusu tek ayaklı olmaz sadece sağ ayağını kullanıyo:D |
fink in oynatıldığında ernest kadar yararlı oluyodu. big musti nedense ondan da vazgeçti. |
o dedıgın santos brezılya mıllı takımında oynuyor crısıtıan eyvallah adamlar santosu alacaksanız bunuda alacaksınız dedıler oyle aldılar ama santos gayet ıyı oyunucu fınkıde savunmayın sampıyonlar lıgınde dırek oynuyoruz gıdıp almanya lıgının 2. sınıf futbolcusun alıyoruz keske cısse gıtmeseydı cısse suan marsılyada |
arkadaslar hatırlarsanız bu adam sezon bası cok ııydı hatta ben gs lı arkadaslarımdan bu senenın en ıyı bjk transferı dedıklerını duymustum..Ne olduda bu adam boyle oldu.Alman teknolojısı bu oynar nereye koysan oynar ama oynatırsan işte nıhat kadar bu adama sans tanınsaydı bu takımda cko daha fazla yararlanırdık emın olun... |
yok abi ya bu adam bizim takımda oynamaz sixten veit vardı onun gibi boş almanlardan dümdüz topçu nümberg bochum da falan onyar bizde o bölgfede daha klas adamlar oynamalı |
Alıntı:
|
arkadaslar inanin bende fink konusunda pek memnun degilim,yanliz sunu gözardi etmemeliyiz.fink almanyada 25yasindan sonra parladi,frankfurtla sözlesmesi oldugundan takimi birakip transfer olamiyordu,ben bizzat leverkusenin 1997de 3milyon euro teklif ettigini biliyorum frankfurta,ama adamlar vermedi,gecen sezon yari devrede stutgart cok ugrasti alabilmek icin ama besiktasimiz elini cabuk tuttugundan adamlar alamadi finki.anlayacaginiz fink düsük bir oyuncu degil.yukarida arkadasin biri cok güzel örnek vermis,nihata verilen sansin yarisi bile verilmedi finke,adam kacmac oynadiki?ve oynadigi hermacta gayet güzel oynadi yararli oldu.fizik gücü,havatoplari ve gol vuruslarinda cisseyi ikiye katlar bizim fink. |
Alıntı:
|
yanındaki adama pas vermekten aciz.top tekniği sıfır sadece salak salak koşuyo ah cisse ah. |
Türkiye`de Saat: 01:12 . |