![]() |
resmen yuhh size adami öldürdünüz resmen sevmiyorsaniz bile mücadelesine saygi gösterin !! |
fink çok güçsüz arkadaşlar ...oynadığı maçlarda en çok dikkatimi çeken tarafı zaten öle ahım şahım bi özelliğide yok ...bence necip daha faydalı olur die düşünüyorumm...ama bu saatten sonra gençlere şans verileceğini düşünmüyorummm |
Anlamıcak Birsey yok , Tipik Brezilya Futbolu |
Ya yorumumda leverkusenin 1997de 3milyon euro verip almak istemisti diye yazmisim.özürdilerim yanlis yazdim,2007olacak,ben yanlislikla 1997yazmisim. |
Fink, Cristian'dan çok daha iyi futbolcu. Ama daha iyisini alabilir miydik? Pekala alabilirdik. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
adamlarin kadrosunu bilmeden kiyaslama yapman hic dogru degil cok üst düzeyde futbolculari var |
Alıntı:
|
bence fink kötü topçu değil (mesela m. sarptan ya da Cristian'dan kötü değil) ama tabi ki daha iyisi alınabilirdi. yeterince şans verilmediği de bir gerçek. ayrıca çift ön libero oynamasak fink'in oynamamasını da anlardım ama ernst'in yanında ekrem ve tabata ön libero oynarken fink'in oturması tuhaf. tabi ekrem ve tabatanın da kendi yerlerinde değil ön libero oynamaları daha da tuhaf... |
Türkiye`de Saat: 11:58 . |