![]() |
zamana ihtiyacı var bu yüzden yorum yapmıcam zaten kaç maç oynadı ki yorum yapalım fink hakkında |
Alıntı:
|
ön libero nun kriteri attığı gol olmamalı oda olursa oda futbolcunun artısıdır. gunti bizde kaç gol attı ama ben onun üstüne tanımam bu ülkede |
Alıntı:
|
ben oynadigi hicbir macta ya bu adamda cok kotu top oynuyor demedim daha iyisini alma sansimiz tabiki vardi ama finkde yararli olacaktir zamana ihtiyaci var |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fink sıradan basit bir düz oyuncu asla Beşiktaşımızın futbolcusu olamaz. Cristianı bilmiyorum ama dos Santos brezilya milli takımında oynuyor ve 5-6 tane golde attı sanırım geldiğinden beri. |
Alıntı:
Yahu nedir bu zamana ihtiyaç yorumu anlamış değilim. Nihatın, finkin, tabatanın, ferrarinin yenilerin hepsinin zamana ihtiyacı var???????? |
gelen gideni çok aratıyor. cisse marsillada banko ilk 11 oynuyor ve finkten daha kalieli oldugunu hiç tartışmam ancak gönderdiler artı ersntle uyumunuda göz önüne alalım cisse daha iyi bir futbolcuydu |
walla benim fink ile ilgli tek düşüncem var takım oyuncusudur o yüzdendir ki takım iyi oynamaya bşlayınca finkte çok iyi oynamaya başlıcaktır ama bu günleri çok fazla kaldırmayan bir yapısı var anladığım kadaryla inşallah takımla birlikte o da düzelir |
Türkiye`de Saat: 20:03 . |