![]() |
Varlığı Yokluğu Belli Değil http://www.maraton.com.tr/v2/qHUsMbu...0923095658.jpg 8 milyon Euro gibi astronomik bir bonservis bedeli karşılığında Gaziantepspor'dan alınan Tabata, görev aldığı maçlarda olduğu gibi idmanlarda da adeta yokları oynuyor. Sessiz sedasız, suya sabuna dokunmadan çalışmalarını sürdüren Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Mustafa Denizli’nin tarif ettiği 10,5 numaradan çok, bir PAF Takımı oyuncusu görüntüsü çiziyor. Fanatik'in haberine göre, aldığı yüksek ücret nedeniyle de tepkileri çeken Tabata’nın bu durgunluğu teknik heyeti kara kara düşündürürken, kendisiyle birebir görüşmeler yapılıyor |
dha çk kara kara düşünrsnz.. en iisi gidin tutmayaLm sizi...:D |
Tabata’nın bu durgunluğu teknik heyeti kara kara düşündürürken, kendisiyle birebir görüşmeler yapılıyor;almadan once aklın neredeydi teknik heyet.şimdi kara kara düşünceğine almadan once alsakmı diye düşünseydin şimdi kara kara düşünmüyodun.:D |
ee tabatayı cok begenenler ve yönetime toz kondurmayanlar versinler cevabı, ya asıl ben aydın karabulutu göndeip de erhanı alan,500 bin dolar vermeyip ispanyaya gittikten sonra yıllık 2 milyona kiralayan zihniyetinde kara kara düşünüp düşünmedigini merak ediyorum |
Lanet olası herif.Alınırken 8 milyon kadar olmasa da en azından birşeyler verebilir diyordum. Ama o da yok.Yüzümü kara çıkardın! Kim ne derse desin haklıdır! Kendini toparla bir an önce |
ya ocakta seçim var sen tabata gibi adama 8 milyon veriyosun satsan yarısına satamazsın.gelen yönetiminde eli kolu bağlı ya zarar edicekler yada katlanıcaklar.demirörenin izlerinin silinmesi seçimi kaybetmesinden sonrada devam edicek |
Kimin suçu? |
Tabata ve nihat bu sene yediğimiz en büyük kazıklardır. Bu ikilinin toplam maliyeti 25 milyon eurodur yani 50 trilyondan fazla. Yazık değil mi? Yahu önceden 2-3 milyon dolara fiyaskoları aldığımızda yer yerinden oynuyordu şimdi 10-15 milyon eurolara fiyaskoları alıyoruz ve destek verenler oluyor ben de bunu anlamıyorum. |
ne beklıyordunuz kııı |
Kayıp trilyon davası... |
varligini siz ciziyorsunuz yoklugunu siz ciziyorsunuz birde gercekleri cizseniz.. |
silik bir oyuncu modeli..beşiktaş'a yakışmıyor.. |
süper.. hepiniz gidin tabatayıda alın göturun.. |
Ya Tabata 8m Etmez ama hiç deilse birşeyler yapar diyoduk kazma gibi dolanıyo sahada küçük takım topcusu ne olacak |
daha çok vururuz başımızı duvarlara! |
Daha geçenlerde demiyolar mıydı bu adam antremanlarda gol olup yağıyo diye şimdi ne oldu ..O zaman mı doğruydu şimdi mi? |
yaa ben anlamıyorum adam 3 maç yaptı ikisi çok ağır maçlar delgado 3 yıldır top oynadı hala bekleniyor ilginç yaa bizim taraftarımız yemin ediyorum çok ilginç biraz bekleyin ya 5-6 hafta bişey yapamazsa o zaman kızın ama şimdi çok erken ya |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vallahi Delgado' nun attığı o süper ötesi goller bile ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu belli ediyor. Fakat Onun tek eksik yanı "korku", "telaş". Umursamaz futbolcu değil fakat çok duygusal. Hatırlarsanız geçen sezon kaç kere ağladı oyundan çıkarken. Tabata antremanlarda gol olup yağmış. Tamam güzel, fakat resmi maçlarda yaptığı olumlu hareketleri pek göremedik. Hani tamam sabır taşıyız biz bekleriz 10 20 maç daha :) Ama ne bileyim, şu an için tam bir fiyasko. Ayrıca, bu ilk maçların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz sanırım? Şu anda takıma katkı sağlayamayacaksan, kupa şansını yitirdikten sonra istersen asist kralı ol, bir işe yaramaz ki.. Umarım hemen toparlanır. Gene krediler bitti. Çok aşırı puan kaybettik. Ve moral. |
Delgado Gözlerim Seni Arıyor |
Kucuk takimda oynamak farkli buyuk takimda oynamak farkli.. Turkiye liginden yabanci futbolcu almaktan vazgecelim.. Son yillarda bi Ernste aldik avrupanin iyi takimindan nsl oynuyor adam masallah !! |
fanatigin haberi bu ya inanilirmi ki |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:06 . |