![]() |
Cisse yürek sızlattı Beşiktaş ile yollarını ayırıp Fransa'nın Marsilya kulübüne transfer olan Cisse'nin geçen haftaki performansı yürek sızlattı... Montpellier maçındaki süper futbolunu 1 de golle süsleyen Fransız yıldızın yerine alınan Fink'in kulübede oturması siyahbeyazlıları çileden çıkartıyor. Ah ah neredesiniz anti-Cisseciler?? Finke Cisseden daha kotu olamaz diyenler neredesiniz? Simdi Cissenin kiymetini anladinizmi? Artik medyanin gazina gelmeyin lutfen !! |
valla cisse geldiği günden bu yana beşiktaşa son 10 maç hariç + bişey kattığını sanmıyorum ben!.. daha iyisi gelmedi sadece daha kötüsü geldi !!!! |
Cisse'nin Gitmesini istemeyenlerdendim , Ama Hayırlısı :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
giden gitti... gelen gideni aratıyo süper bi transfer dönemi... ama ben yinede cisseden memnun değildim... yerine gelendede memnun diilim tabiki kalmasını tercih ederdim |
Cisse' nin özellikle top kesme konusunda yeteneği üst seviyedeydi. Herhalde gittiği takımda bütün yük üzerine kalmadığı için, güzel futbol ve goller atmaya başladı. Ernst gibi bir orta saha daha bulabilsek. ah keşkem ah keşkem :))) |
Alıntı:
|
ernst-cisse ikilisinin yan yana oynadığı tüm maçları kazanmıştık yanılmıyorsam.hatta fb maçında nedeni bilinmez tipik denizli işte her derbide yapar bişey.cisse-ernst ikilisini bozup ernst in yanına sivok u koymuştu ve klasik olarak rakibi sevindirecek bir hamlede bulunmuştu. |
yaa cisse mii yürek sızlattı hadi yaa gittiğine çok mutlu oldum ben hiçte pişman değilim tama yönetim finkten çok daha iyi ofansı daha iyi defansıda fena olmayan bir oyuncu almalıydı ama bu hiçbişeyi değiştirmez cisse beşiktaşa hiç bişey veremedi böyle oyuncuları kadronda tutmıcaksın |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:10 . |