![]() |
arkadaşım konuya mustafa hoca da değindi biz kararı önceden verdik diye. son 6-7 maçta performansı artınca kıymete mi bindi. ondan önce nerdeydi sözleşmenin sonunda mı aklına geliyor top oynamak. cisse yi hiç beğenmeyen biri olarak şunu söyleyebilirm cisse gitsin derken daha iyisini bekliyorduk. o marsilya cisseyi almadan önce lucho gonzalezi aldı |
cisse nin yerine daha iyi adam alacaklarına daha kötüsünü aldılar şampiyonlar liginde final oynamış adam daha ne olsun |
:) Sadece gülerim yaf buna, bir sezonda 5-6 gol atmış gibi konuşuyorsunuz, Fink bizde oynadığı ilk maçta golünü atmıştı, o zaman sen nerdeydin bakalım..:)..Cisse için hiçbir zaman ağlamam, bizde ne yaptı ki ağlayayım...İlla 5-6 gol atmasını da istemiyordum ondan, Guinti bir sezonda hiç gol atmasa bile hastaydık o adama, nedeni ne önce onu düşün sen sonra Cisse'yi savunmaya devam et... |
Kardes Cisse sizin dediniz kadar kotuyse Marsilya alirmiydi? Marsilya Fransanin en buyuk kulubudur tarihi ve gecmisi olarak.. Ama siz medyanin gazina gelin!! Fink kim be Almanyanin hep siradan takimlarinda oynamis.. Cisse ise PSG ve Monaca oynamis adam.. Fransizlar Cisseyi kara gozu ve kara kasi icin oynatiyor demi !! |
fransa da dogdu besıktaslı olduuu edu cısseee 11 hfta fb bııı.... atsaaaa:DD::D |
çok iyi oluyor cisse'yi istemeyenler şimdi pişman olsunlar onların o hallerini görmek istiyorum;) |
Ben aslında sevmiyodum Cisse'yi ama şimdi arıyoruz gerçekten orta sahada 2 pas yapamıyoruz. |
penalltıya da sebebiyet vermişti ama :)iyikilerimiz keşkelerimizden çok olsun :) |
Alıntı:
yanlis hatirlamiyorsam sen ernst ilk geldinde aynisini diyordun, simdide finkmi sirada? 5 metreden pas vermeyen her cektigi sut 10 metre yandan gidiyordu, ben hic üzülmüyorum gitigine |
uyum her zaman önemlidir ernst ve cisse çok uyumlulardık denizli bazen öne sivoku çekiodu ve uyumu bozuyordu cisse gitmemeliydi street fighter da dhalsim a benzetirdim hep :) |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |