![]() |
Delgado Dönüyor http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm721500.jpg Sakatlığı nedeniyle alacakları ödenerek sözleşmesi Ocak ayına kadar dondurulan Delgado, Kasım ya da Aralık ayında iyileşmiş olarak geri dönmeye hazırlanıyor. İspanya’da operasyon geçirdiği, klinikten bu yönde rapor ulaşması üzerine, akıllara hemen ‘şimdi ne olacak’ sorusu geliyor. En yüksek olasılık, mutsuz gözüken Fink’in, aradaki para farkını Beşiktaş yönetiminin karşılaması şartıyla başka bir takıma kiralanması. Çünkü Mustafa Denizli’nin kafasında, Ernst’ü biraz daha savunmaya yakın oynatıp, Delgado ile Tabata’yı birlikte sahaya sürmek var. |
00oo00oo Matias Delgadoo000oo00 Delgadonun olusu bile Tabatadan daha iyidir.. Delgado bu takimi ucurur gelirse!! |
dönbe kaptan özledik seni!... |
bi sen eksiktin bu beceriksizlerin icinde, geldin tam olduk |
sana okadar çok küfür ettim ki şimdi hepsini geri alıyorum.ne yalan söyliyim senin gibi bir ruhsuzu bile mumla arar oldum. |
Alıntı:
|
desenize yeni sıkıntılar bizi bekliyorr |
Harbiden komiksiniz arkadaşlar. 3 yılda ne verdiki bu adam hala medet umuyorsunuz ondan. Kendini yıldız sanan ve kendini bize yıldız diye yutturan adam :) |
ne delgadosu ya dönmesin ara transferde gitsin işte 3 yıldı hiçbişey vermedi üstelik takımı yarım sezon yalnız bıraktı dondurmada sorun çıkarttı hep sorun oldu bu adam gitsin artık insan olarak çok sedik çok efendi inanılmaz iyi bir adam ama futbol olarak bu takıma hiçbişey veremedi o yüzden gitmeli gözünüzü açın artık |
heh tamam şimdi kurtarıcımız geldi, bütün sorunlar biter. delgado fenere 3 atar, cincona 2 atar puan farkları kapanır şampiyon oluruz. ohhh içim rahat etti şimdi. |
Türkiye`de Saat: 11:23 . |