![]() |
Ultraslan Ve Antu'dan Çarşıya Destek Çarşı grubumuzun Akif'e destek kampanyasından UltrAslan ve Antu'dan tam destek geldi.UltrAslan dün giriş sayası yaptığı Akif'i bugün tribün liderleri Alparslan Dikmen'in ölüm yıldönümü nedeniyle giriş sayfasından kaldırıp sabit konu yapmaya karar verdi. Yanındayız Akif.. Fenerbahçe'nin ana forumu ise Akif'i ana sayfası yapıp AKif için destek istediğini belirtti.Bu örnek davranışlarından dolayı ise Çarşı resmi sitesinden 2 taraftar grubuna da teşekkür etti. Antu.com Forumları ver.19.07 |
helal olsun ne diyelim... |
Sonuçta hepimiz aynı Vatan' ın evlatlarıyız. Sırf rant yüzünden herkesi birbirine düşman ettiler. Eskiden böyle miydi?... Güzel bir dayanışma örneği. Helal olsun. |
Tek Kelimeyle Helal olsun |
şimdi oldu işte |
işte budur olması gerekende bu;) |
teşekkürler . |
olmasi gereken insanligin gerektirdigi bir hareketi her insan gibi desteklemisler herkeze tesekkurler |
Bizlerde Onların Kötü Günlerinde Yanlarındayız.. Teşekkürler ANTU , Teşekkürler ultrAslan |
Ezeli rekabet ve Ebedi dost |
çok güzel...hepsini tebrik ediyorum |
Ezeli rakip ama ebedi dostluk işte budur..Teşekkürler herkese... |
waay şaşırdım ama takdir ettim..teşekkürler... |
çok güzel bi örnek antu ve ultrAslan a teşekkürlerimizle |
olmasi gereken olmus |
hep böyle olun iştee istenen bu |
Teşekkürler.Çok güzel bir davranış |
Bizde olsak aynısını yapardık teşekkkür ederiz. |
Olması gereken buydu:) |
helal:) |
Biz çArşı grubu olarak onların ağasıyız biz ne yaparsak yapmak zorundalar |
İşte dünyada sadece bizim ülkemizde görülebilecek bir dayanışma örneği. Hangimizin bir fenerbahçeli veya galatasaraylı dostu yok ki, arkadaşı veya ailesinden bir üyesi rakip takımı tutmuyor. Yeri gelir birlik ve beraberlik. Sahada ise ebedi rekabet. İşte ülkemiz insanının güzelliği. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:48 . |