![]() |
ya bu kadar saçma haber olmaz inanmayın artık ! Öle birşey demiş olablirmi sizce :S ? |
Batuhan'ı hiç desteklemiyorum. Bu çocuktan adam olacağınıda düşünmüyorum ama , bu haber kesinlikle ve kesinlikle art niyetle yapılmış bir haber. Batuhan'ın sahaya çıkması gündeme gelen bir dönemde yapılmasıda bunun göstergesi. |
yalanin daniskasi bir haber bu basin neden korkuyorki gelecegin yildizi falan olur diye anlamadim zararimi var bu ulkeye bu cocugun yani yaziklar olsun ya |
hakketen ya baska zaman kolpa basın dersınız batuhan olunca hemen elestır sız barı yapmayın adam layıkıyla calısıyor az kaldı ya oynamasına karalayın bakam hayret bişi |
Basın Batuhan hakkında başladı karalama yapmaya. Bundan önce takındığı hal ve davranışlar ortada ama bu tarz haberlerin nedense takıma katılacağı dönemlere rastlaması tesadüf olamaz. Bu basın alemci Kazım Kazımları Selçukları Ardaları Ayhanları neden yazmaz da Batuhan'ı ortaya yem yapar. Artık Batuhan'da kendine gelmeli bu tarz haberler yapmalarına izin vermeden oynadığı futbol ile beklentileri yerine getirmeli |
Biz değilmiyiz PAscal bizi diskoya götür diyen..Biz değilmiyiz sahaya çıktığında o formanın hakkını sonuna kadar verilmesini isteyen.. .Biziz...Ve basında ki kolpacılarda biliyor ki Batuhan geldiğinde iyi işler yapacak o yüzden meyve veren ağaç taşlanır gibi daha şimdiden başladılar sallamaya..Batuhan umarım ki bunlara sahada cevap verecek.. Ve sahada bunları yaptığında özel hayatında ne yaptığı bizi bağlamaz... |
Alıntı:
|
Discoo Discoo Partizaanii... :) Sergen Onur Bayramoğlu' nu yere göğe sığdıramıyor. İlgileniyor birde. Şöyle alt yapıdan yeni isimler gelsin ki, Batugollerimiz taraftar tarafından sevilmesine rağmen, "vazgeçilmez" olmadığının bilincine varsın. ;) |
bu cocuk adam olacakmi cok merak ediyorum |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |