Gurbetci kartal | 26-09-2009 23:31 | demirörene kongrede oy verecek besiktas sevdalisi kongreüyelerinin simdiden allah belalarini versin.demirörenin satilmis adamlari var onlardan oy alacak kesin,ama gercektende kalbi besiktas icin atan bir insan bunca olandan sonra sayin demirörene degil oy vermek allahin selamini bile vermez.eyer demirören bu secimden galip cikarsa ozaman sunu bilinki besiktasimiz kirlenmis demektir,icten kirlilik.kale icten fethedilmis.ben sahsen korkuyorum,hemde cok korkuyorum,normalinde allahimin adi üzerine and icerimki gözümüm gördügü hicbirseyden korkmam korkmadimda ama sayin demirörenin secimleri kazanmasindan cok korkuyorum,ayni kücük bir cocuk gibi bir kenarda tirsmis oturmus gibiyim,elimden birseyde gelmiyor,sadece allahima dua ediyorum besiktasimin sayin demirörenden kurtulabilmesi icin,gerci nerdeyse 3 4 senedir dua ediyorum ama olmadi,insaallah kurban oldugum allahim busefer besiktasimizin yüzüne gülecek.ayni 1984yilinda milyonlarca besiktas sevdalisinin ici kan aglarken sayin sebanin baskan olmasi icin ettikleri dualardan sonra besiktasimizin maküs talihni degistirdigi gibi yine degistirecek.hadi kartallar dualarinizi eksik etmeyin. |