![]() |
benimde serdardan bir umudum yok gercege bu siralar vasat oynamaya basariyor kimbilir belki iyi oynar daha |
ah be serdar keşke yabancı olsaydı, adın serko filan olsaydı. hiç bişey oynamayan holoskoya,bobo ya,nobre ye destek verenler sana takoz demezdi o zaman. bazıları halaa delgado dan medet umuyo,3 sene hiç bişey yapmadı,şimdi sakatlıktan çıkıp bizi kurtarıcak dimi... |
Bu Adam daha akıllanmaz. |
Engel yoktu Serdar ama o engelleri kendiniz çıkardınız önünüze. Saçma sapan maçlarda ruhsuz bi oyunla 3 puan bıraktınız. Beşiktaşın futbolcularının kötü oynama lüksü vardır. Ama Ruhsuz oynama lüksü yoktur. |
Serdar Özkanda toparlanmalar var bence takıma katkılı olacaktır ve söylediği en iyi idman maçtır cok haklı bu bizim için avantaj olmalı |
Bu kadar acımasız olmanın faydası yok bence..Daha önceki sezonlarda iyi maçlar çıkarmadı belki ama bu sezon oynadığımız maçlarda takımda en çok sivrilen isim olduğunu düşünüyorum.. Son vuruşlarda eksiği oluğunu biliyoruz ama bu birazda şans işi eğer ki bunuda aşabilirse Serdarı yeniden kazanacağımızı düşünüyorum... |
Türkiye`de Saat: 03:51 . |