![]() |
Ben Bir taraftar Olarak Maçtan Önce Haykırdım Burada Dzagoev Mark Gonzales Tomas Necid Bu futbolculara Dikkat diye Heleki Dzagoev'i markaj Altında tutmalıyız dedim bunları biz gördük ama Mustafa hoca görmüyor neden bizim bildiğimiz kadar unutmuşluğu varmış hakikatten unutmus |
oynasaydi kiyaslayabilirdik bence maci 10 numaralar degil kaleciler belirledi |
henüz 19 yaşında yıldız bizim 10 numarada yakında kenarda top toplucak 8 milyon euro ya ve bobo satılsaydı 4.5 milyon euro ya toplam 12.5 milyon euro bu paraya yıldız bi tane futbolcu alınsa daha iyi olmazmıydı ama bizim takımımız paraları çöpe atmakla yetiniyo helel olsun valla |
Hakan şu ana kadar ki peformansıyla kaleyi hakediyordu. |
hakana hala nasıl güvenilmiyo hayretle bakıyorum beşiktaş ligde az gol yedi kimin sayesinde hakanın ama adama bi türlü şampiyonlar liginde forma verilmiyo işte hak yeme dersi mustafa denizliden |
3 Hafta once yazmistim. Hakan cok formda Rustu artik emekli olsun diye. Jubile zamani geldi bence. Ustelik Hakan cok iyi. Tam bir guven veren kaleci oldu. |
Rüştü Türkiye'nin en iyi kalecilerinden (kariyeri itibariyle) amma velakin artık bitmişsin sen Rüştü, bırak herşey tadında kalsın işte. Böyle devam edersen kendini bizim gözümüzde iyice bitireceksin. Otur yedek kulübesine Hakan'a, Korcan'a destek ol, gerisine karışma. |
Artık bu ve türevi haberler çok çıkar basında. |
rüştü ve ibrahim kaş maça nasıl 11 de başlar anlamış değilim. hadi ismaili anladım ama kimse bana bunu anlatamaz |
bu yenilgi ilk ama son değil Denizli olduğu sürece fark bile yeriz;) |
Türkiye`de Saat: 10:40 . |