![]() |
Böle sistem olursa daha çok üzülürüz. |
zaten Rüştü'den daha iyi bir oyun sergilemesini beklemiyordum tahmin ettiğim gibi her zaman ki gibi vasat bir oyun sergiledi bravo yani beni yanıltmadı keşke yanıltsaydı ama şunu da söyliyim Rüştü wolfsburg ve manu maçlarında oynamayacak şuraya yazıyorum yine sakatlandım numarasına yatacak çünkü oda biliyor ki zor maçlar oynarsa fark yiyecek o yüzden de cska maçını seçti oynamak için;) |
ya bu takımın kalesini hakan korumalıı kazmaa rüştü deil dün hakan o golleirn ikisinide yemezdi çünkü çocugun boyu posu yerinde bir tane yan top geçirmiyor bir tane uzaktan şut yemiyorr..dün rüştünün yedigi ilk golde adam iyi falan vurmadııı rüştünün salaklıgından o top gol olduuu adam şut atacak kaleye bakıyor rüştüüü durugu yeri gördünüzmü..acilen bu adamı kaleden çıkarsınlar hakana yazık harcanıyo çocuk yaaaa |
bu mustafa hoca tam yasli manyagi olmus kactane genc futbolcumuzu oynatmiyor onun yerine yaslilari oynatiyor o bu degilde 8mio tabatayi oynatmiyor onu oynatmama luksumuz yok tabata kesin elestirilere cevap vermek istiyordur ama oynatmiyorki.. |
Tüm Konular Birleştirildi. |
Türkiye`de Saat: 18:03 . |