![]() |
Fink İşi Zora Sokuyor Hızla iyileşen Delgado'ya yabancı kontenjanından yer açmak için devre arası gönderilmesi planlanan panzer, krizin ateşini körükledi. İŞİ YOKUŞA SÜRÜYOR Beşiktaş'ta sorunlar yumağına bir yenisi eklendi. Şimdi de Fink krizi başgösterdi. Ocak ayına kadar sözleşmesi dondurulan ancak hızla iyileşerek 2. yarıya hazır olacağı açıklanan Delgado'ya yer açmak için gözden çıkartılan Fink, işi yokuşa sürdü. YÖNETİM GÖRÜŞECEK Denizli'nin http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D kurban seçtiği ve son maçlarda yedeğe çektiği Alman futbolcu, "Bu projede yokum! Sözleşmem 3 yıllık. İsterlerse hiç oynatmasınlar, kiralık dahil hiçbir yere gitmem" dedi. Yönetim, Fink'le önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacak. |
Fink haklı, çocuk oyuncağı değil ki bu.. Sözleşme imzalat, sonra bir anda böyle sorunlar karşısına çıkar. Yabancı futbolcular zaten problem. Birde olayın dikine gidiyorlar. Yaz mevsimi boyunca özellikle Şampiyonlar Ligi için kaliteli futbolcu bekledik. Hatta forumda milyon tane tartışma hala konularda duruyor. Yönetim "bonservisi bedava" diye B veya C klas futbolcu alıyor. Eh böyle olur tabi.. Ernst' in yanına sağlam bir orta saha alsalardı keşke. Gene belayı aldık başımıza.. Paylaşım için teşekkür ederim. |
böyle bi sacmalik nasil olur ya, bravo valla |
Madem Adam Oynatilmiyacakti , Neden bukadar Umutlarla Alındı Onuda Anlamıs değilim |
daha yeni alındı adam ya yuh basın çok serefsiz yaa ne diye uğraşıyosunuz artık zaten zor toparlanmaya çalışıyoruz ayıptır yaa |
Adam haklı istediğin gibi gel git böyle iş mi olur. |
finki alcaklarına ceyhun gülselamı nasıl görmezler. bu transfer politikası beşiktaşa en büyük zararı vermiştir böyle devam edecekse transfer yasağı getirsin birileri her sene beşiktaşımda bunları yaşamaktan sıkıldım ! |
madem gönderecektiniz ne diye 3 ay önceden finki aldınız fink yerine daha kaliteli biri alınmalı dedik ama kendimiz dedik kendimiz duyduk |
suc finkte degilki adam hakli onu büyük topcu diye bize kakalamaya calisanlar düsünsün simdi....delgado mutlaka dönmeli onsuz halimiz ortada takimda kalmasi gereken 3 yabanci var sivok , ernst , delgado gerisi hepsi gönderilebilir tello ve bobo cok iyiler ama onlari zorla takima küstürdüler eger eskisi gibi olacaklarsa onlarda kalsin ama fink , tabata , ferarri ( toramandan fazlasi yok bence ) holosko bunlar hic arkalarina bakmadan gönderilebilirler , tabataya verilen parayla trabzondan colmann yada yattarayi alirdik bizi ucururlardi |
Göndermek için mi alıyorsunuz,anlayamadım gitti...:( |
haberin yalan olduguna bile inanmiyorum tam bizim yönetimlik bir haber iste al iste bir bomba daha kurtul hadi.. |
Alıntı:
|
Fink haklı yönetim artık yeter ya suçu hep başkalarında aramayın bunlar hep sizin suçunuz kabul edin !!! Beşiktaş'ı bakkal yönetir gibi yönetmeye çalışıyorsunuz !!! |
Kadromuzda Mevcut Yabancılar içinde yola devam Edilmesi gerekenler bana Göre Sivok,Ferrari,Ernst,Tello,Holosko,Delgado, Bir Kaliteli yabancı Santrafor alınmalı . |
bobo satılmalı!... en kolay yol o olur ;) |
Alıntı:
|
bu günleri gaçan sezon bittiğinde biliyordum... yazık yazık... boşa transfer işte ne oldu cisse çatır çatır oynuyor... FİNK atıyor resmen... |
birde 3 sene imza attırmışlar adama..hey Allahım büyüksün ya |
Her Sezon olan şeyler işte Gordon,Fink,Seric,Diatta falan filan hepsi aynı sezon bitmeden gönderme çabası madem ne diye alıyosun bu adamları.. |
Tessekurler Mustafa Denizli.. Bunlar senin eserin !! |
kesinlikle bobo ve fink ile yollar ayrılmalı,üzülmez,nihat ve rüştü zaten bitmiş,erhan güven diye bir adam almıslar ne özelligi oldugunu anlamadım,ibrahim kaş içler acısı,gencler takıma kazandırılmalı(necip,rıdvan) ama mustafa denizli den bu konuda hiç ümidim yok |
Bence fink oynadığı maçlarda o kadar da kötü bir performans sergilemedi en azından az çok pas yapmasını biliyor. Delgado dönecekse bobo gitmeli takıma hiç bir faydası yok artık olacağını da sanmıyorum son şansı bu cska maçı belki de. |
şakamı bu ya adam haklı getırdiniz şimdide git dıosunuz |
Türkiye`de Saat: 20:04 . |