![]() |
Bence gol atamayız, 1 puan alırız. Hangi futbola dayanarak böyle konuşmuş merak ettim... |
böyle ülkelerde hep zorlanmisizdir ama artik kazanmamiz gerkiyor iyi bir baslangac yapmak istiyorsak iki macda 6puanda alabiliriz ama takimi kücümsemeyelim oynayacagimiz takim uefayi kazanmis takim.. |
İnşallah 6 puan alırıZ.. |
ayağa pas yapan ve hızlı oynayan takımlar karşısında zorlanıyorlar demiş tayfur ama bizim bu ikisini bu sezon daha hiç yaptığımızı görmedim :D özellikle ayağa paslarla gitmek gibi bir huyumuz hiç yok uzun pasdan başka bişe yapmıyoruz ki onu da beceremiyoruz zaten ayağa pas yapamıcak bir takım mıyız hayır ama nedense garip bi şekilde sürekli şişirme toplarla kaleciden degajlarla atak yapıyoruz biraz çağ dışı bir şekilde. |
En az 4 puan olmalı zaten, 3 puan kesinlikle yetmez 2.lik için...Rusya'dan 1 puanla dönersek biraz olsun umutlanabiliriz, 3 puanla dönersek süper ötesi olur zaten, 2.lik için büyük bi avantaj yakalayabiliriz... |
bu maçtan 3 puan almamız çok önemli wolsburg kışın gidicek ve puan kaybı muhtemeldir |
biraz iyi oynarsak ilk maçı kazanırız ikinci maçıda takım toparlanmış olur iyice öyle alırız 6 puanı alırız ama takım bu maçta biraz iyi oynamalı diye düşünüyorum |
CSKA yida ne yaptiniz ya.Yenilemiycek takim degil.Ben sadece manchester macindaki mucadelenin olmasi durumunda bu matan en az 1 puan alabilecegimizi dusunuyorum.Su an takimin ihtiyaci olan tek sey biraz cesaret.3-4 galibiyet ust uste gelirse hem bizim kotu gunlerde takiminin daha kotu olmasi icin ugrasan taraftarimizi yanina alacak takim hemde kendine olan guveni artaqcak ve ben bi cok kupada adimizin iyi anilacagini dusunuyorum.Turkiye ligide asla bitmedi.Zaman gostericek... |
nobreyle baslayalim yine kazanamayiz iddaa ediyorum bobo holosko ikilisiyle baslamaliyiz bu maca kazanacagimizdan adim gibi eminim 6 puan alabilecegimiz bir takim csk |
Ortada futbol yok ne 4 puanı. Güzel oyun olsun 6 puan alırız.. |
Türkiye`de Saat: 09:07 . |