![]() |
Tabata Yine İlk11'de G.Antep’ten 8 milyon euroya transfer edilen ancak oynadığı maçlarda hayal kırıklığı yaşatan Tabata’nın CSKA Moskova maçında ilk 11’de oynayacağı bildirildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin 30 Eylül’deki maçta Yusuf’un oynayamayacağını düşünerek bütün planlarını Brezilyalı oyuncuya göre yaptığı ve Tabata’ya özel görevler verdiği bildirildi. |
Fink 'i 2-3 Maçtır 11 'e Almıyordu Mustafa Hoca , Takımın Orta Sahası Canlanmıştı , Şimdi Tabata 'da Alınmasa ilk 11'e Gol Yollarında Etkili Olabiliriz Diye düşünüyorum.. |
ama hoca lütfen tabatayi asil mevkinde oynat yoksa dogru dürüst verim alamiyoruz adamdan |
evet yaa adamı önlibero değil ileri uçta ya forvet arkası yada ortasahanın göbeğinde oynasınn |
Ernst'in Önünde oynamalı yoksa tabata'yı daha cok eleştiririz |
adamı ön libero oynatcaktın madem o mevkii ye adam alırdık ne diye 8 mlyn euro verdirdin. |
Rodrigo Tabata'nın Çıkış Maçı http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm725734.jpg Henüz Beşiktaş formasıyla galibiyet sevinci yaşayamadığını hatırlatan Brezilyalı yıldız, “Taraftarların, yönetimin ve hocamızın benden beklentilerinin farkındayım. CSKA maçında saha içerisinde sorumluluk alıp, takımımızı galibiyete taşıyacağız” ifadesini kullandı. CSKA Moskova’nın zayıf yönlerini tespit ettiklerini belirten Tabata, “Rakibimizin kadrosunda bir çok Brezilyalı futbolcu var. Onları yakından tanıyorum ve neler yapabileceğimizi biliyorum. Eğer Rusya’dan 3 puanla dönersek, bu olumlu havayı lige yansıtacağımızdan hiç şüphem yok” dedi. |
tabata yı ben çoğu kişinin dışında oynadığı maçlarda olumlu gördüm yani birşeyler yapmaya çalıştı yaptı yapamadı ama yapmak istediklerini hissettirdi ve yapabileceğinide bnce gösterdi inşallah çıkışa geçer artık bu maçta çok daha aktif olması lazım oyunun içinde olması lazım inşallah cska maçında bunları yapar |
Çık Artık BE TABATA ! |
cska macı ßı cok sey ıcın cıkıs macı oLarak gosterıyo hadı ßakaLım taßata.. |
Türkiye`de Saat: 16:42 . |