![]() |
hic sanmiyorum..Mansimov ya Demirörene destek veriri yada kimseye vermez cünkü M.Aksu kim ki ona destek versin..:D Ve bende düsniyorum ki baska aday cikmazmi yaa..Yani M.Aksunun listesi güclü olmaza Demirören bu secimi de rahat kazanir :D Cok zor.. |
kimi yerde demirörene destek veriyor diye yaziyor |
Problem para degil zaten, Demiroren baskandada para cok, sadece futboldan anlayan kulubu iyi yonetebilen bir yonetim gelmeli !! |
murat aksu'ya destek artıyor Beşiktaş’ta Ocak ayında yapılacak kongre öncesi adaylığını 5 Ekim’de açıklayacak olan Murat Aksu’ya destek artıyor. Onursal Başkan Süleyman Seba’dan sonra Hasan Arat’tan da destek alan Aksu’ya eski yöneticilerle birlikte mevcut yönetimden de bazı isimlerin destek verdiği bildirildi. |
murat aksu bana göre başkanlığı kazanacak |
Yıldırım demirören'in gitme vakti geldi . |
Konular Birleştirildi. |
demiören gitsinde kım gelırse gelsın konumuna geldık artık kım gelecek kısımını dusunemıyorum |
Murat Aksu Resmen Aday Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı Murat Aksu'nun, ocak ayındaki seçimde adaylığını 5 Ekim'de değil, 15 Ekim'de açıklaması kesinlik kazandı. Yakın çevresinden alınan bilgiye göre, Murat Aksu'nun hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüğü ve 15 Ekim Perşembe günü düzenleyeceği bir basın toplantısıyla adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi. |
listesinide ogün aciklarmi acaba?sahsen cok merak ediyorum.hadi hayirlisi. |
Türkiye`de Saat: 16:39 . |