![]() |
bencede hepsi gitsin sen sağ ben selamet:D |
Alıntı:
|
valla aynen öyle bu kadar terslik olmaz sakatlık peşimizi bırakmaz,gol atamayız vs.yeter artık yaa :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
250 dolara satsan bir tane alıcısı çıkmaz kim başına bela eder bu kazmayı bizden başka anlamıyorum. Bi de istatistik vermişler gayseye süper kupada 1 tane febeye T.kupasında yarı finalde bi tane atmış diye harbiden komiksiniz yahu. Bobonun gayseye de febeyede tsye de attığı bir sürü gol var. Türkiye kupasında finalde febeye 2 tane atıp bir de asist yaptı nobrenin 10 maçta yaptığını tek maçta yapıyor adam. En önemlisi Liverpoolu yendiğimiz maçta 2 golde de imzası vardı birini attı diğerinde asist yaptı. Marsilyaya çaktı. Nobre Real madride barcelonaya atar artık... |
Alıntı:
Biz ne diyoruz siz ne diyosunuz anlamadan dinlemeden salla ya tutarsa devam edin böyle yıkın dökün yerle bir edin . |
Sezon başında sözleşmesi yeniilendiğinde çok umudum vardı.Yüzümü en çok kara çıkaran isim nobre.2.5 milyon avro aldı diyemi böyle bilmiyorum ama berbatlıkta üzerine yok.Adamın kapasitesi o kadar anlaşıolan.Yıllık 2.5 milyon avro alıyor nobre.Gece rahat uyuyabiliyormu acaba! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Deivson da Silva Bobo DATE DE NAISSANCE : 09/06/1985 AGE : 25 LIEU DE NAISSANCE : Gravata POSTE : attaquant TAILLE : 1m86 POIDS : 85 Kg NATIONALITÉ : brésilien Nationalité de Deivson da Silva Bobo photo de Deivson da Silva Bobo Parcours en club de Deivson da Silva Bobo DATE D'ARRIVÉE DATE DE DÉPART TRANSFERTS MATCHS BUTS Besiktas Besiktas 01/01/2006 2 500 000 € 130 52 Corinthians Corinthians 01/01/2003 01/01/2006 4 2 Bilan de carrière de Deivson da Silva Bobo COMPÉTITION MATCHS TITU. MIN. JOUÉES BUTS (C1) Ligue des Champions 11 10 831 4 0 0 (C3) Coupe UEFA 10 6 623 3 0 0 Série A 4 1 156 2 0 1 Süper Lig 98 71 6703 37 3 1 TFF Süper Kupa 3 2 201 1 2 0 Türkiye Kupasi 8 8 636 7 1 0 TOTAL 134 98 9150 54 6 2 |
Alıntı:
Yahu yeter hay bobonuza da ya arkadaş son iki sezonu anlat bana içinde bulunduğumuz sezon ve geçen sezon lütfen . |
bulduklarimdan emin degilim vazgectim |
bu nedir ya biri nobre der biri bobo biri bilmemne acin gözlerinizi ya biride bes para etmez bazilari cikmis nobre pres yapar rakip defansi yipratir falan filan, yaw ada 5metreden gol atamiyorsa ben napim böle golcüyü bazilardi cikmis bobo en kaliteli yapancimizmis tamam bobo zamaninda cok iyi oynuyordu güzel goler falan ama adam iki sezondur ne yapiyor, kücük kizlar gibi küsmüs rolü yapar gibi ruhsuz top oynuyor, kisacasi hic bisey yapmiyor bumu bizim büyük yildizimiz yapmayin ya. bu takimin bi yildizi var oda FABIAN ERNST dir, onun gibi takimi icin herseyini ver baska kimse yok |
yahu gecen sezon takimin en golcusu 20 golle bu sezon nobre kadar sans bulsaydi yine konusurduk emin ol en azindan 2 3 tane atardi herseye ragmen |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oynadigi son 3 sezondur besiktasin en golcu oyuncusu bu adam kardesim yav bi kendinizi koyun bu adamin yerine ondan sonra neden kapris yapiyor anlarsiniz kapriste degil halbuki adami resmen kusturduler besiktasa el birligiyle basin yazdi yonetimimiz yalanlamadi olimpiyakos 5 milyon size veriyor banada iyi bir teklif var eger isterseniz gideyim dedi yok 8 isteriz dediler bir ay sonra adami 5.5 milyon euroya st etienne satmaya calistilar adam hedef topcusu malmi gitcek st etienne oda ne dedi st etien kucuk takim gitmem dedi simdi bu yonetime sormazlarmi be allahin okuzleri herif satacaksaniz gitmek istedigi klubu soyledi sen 8 versinler dedin 1 ay sonra 500 binlira icin neden adami sogutuyorsun takima demezlermi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yav varya ne olursa olsun sevmiyorum bobo yu sevmeyecem iş inada bindi hep gitsin diyecem :D :D :D . Şaka bir yana futbolcuların hepsi a dan z ye paracı kaç para verirsen ver hep daha fazlasını isterler tamam nobre ye verilen para çok fazla ama bobo nun da hakkı bu bir tek olimpiakos a kendisi gitmek istedi olimpiyakos ta para vermedi taksitle almak istedi onu da haliyle kabul etmedi başkan ben olsam bende kabul etmem . Bobo sizin dediğiniz gibi yıldız olacak bir futbolcu değil kaç yıldır olimpiakos ve st etien den başka ciddi alıcı çıkmadı . |
Alıntı:
bu arada su yazdigin (bide cikip utanmadan küsemezmis lafi banami?) |
bobo nobreden daha yetenekli ama daha az şans tanınıyor. nobre sakat olmadığı sürece hoca onu oynatıyor. çünkü nobre oynarken daha çok mücadele ediyor/yırtınıyor ya da öyle gösteriyor. bobo ise hep bi küskün hep bi durgun. gerçi bazen bobonun durgunluğunu nobrenin yırtınmasına tercih ediyorum, çünkü nobre santraya falan gelip top yapmaya, oyun kurmaya falan çalışıyor; onu da yapamıyor. zaten çok olan top kaybımız bir de bundan artıyor. ama sanki ikisiyle de olmuyor. batu düzelse de bir de onu görsek, tabi forma verilirse... |
Nobre kazmanın tekidir ve biz bir kazmaya yıllık 5 trilyon garanti para verip belki mucizevi şekilde bir sezonda 9-10 tane gol atar diye dua ediyoruz. Denizli maçı kadrosu açıklanıyor Nobre yine 11 de ve kaptan. Nobre sen futbolcu değilsin olmadın olmayacsın da sen dünyanın en kazma futbolcu kılığındaki zavallısısın. Kazmanında ötesinde bir şeysin. Sen Bobonun tırnağı bile olamazsın, dünyanın en yeteneksiz adamısın sana futbolcu demiyorum değilin çünkü |
Nobre sen kazma bile değilsin. Allahaşkına ya bomboş kaleye bile gol atamadı çıldırmamak elde değil. 1 metre kale bomboş durumda yapacağı tek şey topu kaleye göndermek ama dünyanın en kazma adamı bunu başaramadı çünkü kazma bile değil orda bir kalas olsa yusuf o topu oraya atsa o top o kalasa çarpıp gol olurdu. Nobre kalas bile değil. |
Alıntı:
|
Yoo olur mu nobre kimilerine göre süper futbolcu müthiş hırslı taç çizgisine gidip baskı yapıyor hava topu alıyor mücadele ediyor inanılmaz bir futbolcu ama 1 metreden topu kaleye gönderecek kadar da yeteneksiz eh paşa kızında da bu kadar kusur olur. :D |
Bobo da Nobre de Nihat da rezilleri oynadı. Nobre 1 metreden kaleye topu yollayamaz Bobo bir tane top ayağında tutup pas atamaz Nihat ı futbolcu olduğundan bile şüpheliyim artık gerçekten gençlere şans vermenin zamanı gelmiş de geçiyo artık. |
Alıntı:
|
Geçen sene de söylüyordum bu sene de tekrarlıyorum. Ligin en kötü forvet hattı bizde.. denizlide oynayan roberts bile daha bi futbolcuya benziyor bizdekilerine göre.. |
Alıntı:
|
nobrenin kaçırdıgı pozısyonu atamayacak varmı |
direk koysak oraya o boş kalaya atardı topu be!... o pozisyon sadece öyle kaçardı ve kaçtıda... nobrenin bu takımda olmaması gerekir!... |
o parayı samyy alsa ağları yırtar bee santrafor dediğin adam sağ ayak sol yaak farketmez o topa vurmayı bilir ama nobre bu yaşa gelmiş yıllardır bjk de bırakın topa vurmayı daha top kontrol edemiyor aldığı pasları 2 metre sektirerek alıor... |
Nobre kazmasını deli gibi savunup avukatlığını yapanlar vardı. Dün 3 metreden boş kaleye topu gönderemeyen kazma nobreyi gördükten sonra ne diyecekler acaba. |
Alıntı:
Şu durumda Nobre de Bobo da savunulacak oyuncular değil, 2'sinden de dün çok açık söyleyeyim soğudum!..Beşiktaş bunlara bel bağlamamalı... |
Alıntı:
|
yeni forvet lazim!!!!!!!!!!!!!! nobre bank asya icin bile yetersiz. 2 metreden bos kaleye gol atamiyo :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz susalım Nobre ciler konuşsun :) |
| Türkiye`de Saat: 01:29 . |