Neokartal | 02-10-2009 08:38 | CSKA Moskova-Beşiktaş maçını Güney Amerika ülkelerine yayınlayan Fox TV’nin yorumcusu, siyah-beyazlılar için oldukça üzücü ve ilginç ifadeler kullandı. Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin haberine göre, Beşiktaş’ın, birbirini tanımayan 11 kişiden oluşmuş bir takım görüntüsü ortaya koyduğunu söyleyen yorumcu, “Sanki hiç bir arada oynamamış gibi futbol ortaya koyuyorlar” diye konuştu.
Maç sırasında, siyah-beyazlıların bu maçı kaybetmesi durumunda grubunda sonuncu olmayı da hemen hemen garantileyeceğini vurgulayan futbol uzmanı, “Çaba var ama oyun stili yok. Beşiktaş böylesine hayati bir maça hiç çalışmadan gelmiş. Mustafa Denizli’nin bu takıma biraz aksiyon vermesi lazım” yorumunu yaptı.
Mükemmel bir yorum.. Adam taa güney amerikadan olayı görmüş bizimkiler dibimizden göremiyor.. Birbirinden bu kadar bihaber bir futbolcu topluluğu ve onları bu hale getirmek için elinden geleni yapan bir TD olamaz gerçekten.. |