![]() |
Konular Birleştirildi. |
Sakatlığına çok üzüldüm ama emin olun bizi fazla etkilemeyecek Holosko'nun şuan ki sakatlığı. Adam sağlam durumdaykende yedek kulübesinde oturtuyordu hoca kendisini. Allah Ernst, Ferrari ve Sivok'a zeval vermesin şu durumda. Yoksa hocamız onlardan boşalan mevkilere çok tutarsız oyuncular yerleştirebilir. |
Alıntı:
Holo'nun sakatlığına da üzüldüm, bi darbede ondan geldi...Dün çok şey bekliyordum ondan, üretken olmaya da çalıştı aslında ama bi şanssızlık yaşadı, kendisine iyi bakar umarım ve daha az sürede sahalara döner... |
COk üzüldüm bende bu habere insallah en yakin zamanda iyilesir..gerci saglam olsada Denizli cok oynatiyor sankide dün ilk 11'de ismini görünce sasirmistim zaten.. |
gecmis olsun onun adina üzüldüm ama holosko oynadigindada fazla etkili olamadi simdi kendisini kafa olarak dinler bize dinamik gibi döner tekrar |
geçmiş olsun holosko.takımın üzerinde inanılmaz bir şanssızlık var ve bu bütün takımın güvenini yok ediyor direncini kırıyor |
çok kötü oldu bu durum ya:( |
Filip Holosko\'nun sağ ayak fibula kemiğinde kırık tespit edildiği ve oyuncunun, yarın Maslak Acıbadem Hastanesi\'nde ameliyat olacağı belirtildi. Çek oyuncunun 2 ay kadar sahalardan uzak kalmasının beklendiği ifade edildi. :(:(:( Çok üzüldüm ya,geçmiş olsun Holosko.. |
çok kötü |
1-2 sakat daha verirsek takım istikrar sağlar belki |
Türkiye`de Saat: 02:05 . |