![]() |
Taraftar Çıldırdı,Havaalanını Bastı Taraftar havaalanını bastı! CSKA Moskova ile Moskova'da karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Beşiktaş 02.50'de Sabiha Gökçen Havaalanı’na geldi. Beşiktaşlı futbolcu ve yöneticiler havaalanında bir grup taraftarının protestosuyla karşılaştı. Taraftarlar maçtan dönen Beşiktaşlı bir yöneticiye kötü gidişin hesabını sormak isteyince ortalık karıştı. Havaalanında görevli polisler olaya müdahale ederken, polis ile taraftarlar arasında kavga çıktı. Polis yetersiz kalınca havaalanına çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Dışarıda bekleyen öfkeli taraftar yüzünden Beşiktaşlı futbolcular yaklaşık 1 saat havaalanında mahsur kaldı. Çevik kuvvet ekiplerinin önlerine barikat kurduğu taraftarlar bazı yöneticilerin yanlarına gelerek futbolcuların havaalanından ayrıldığını söylemesi üzerine Sabiha Gökçen Havaalanını terk etti. Taraftarların havaalanını terk etmesinin ardından futbolcular çevik kuvvet eşliğinde Ümraniye'deki Nevzat Demir Tesisleri’ne girdi. Kaynak: DHA |
Hikaye ne oldu giden 3 puanı geri getirdiniz mi olay çıkarınca ayrıca kesin sayıları da az dır . |
iyi yapmışlar biz sessiz kaldıkça üstümüze geliyolar |
tepkı olmalı desteklıyorm |
Tepki olsa da bir şey değişmiyor ki...:( |
Şimdi tarafarlar bunu haketmiyo diye açıklama yaparsınız.Tepki nedir görmediler daha |
Görüntüleri izledim sinirlerim zıpladı iyice, adam hala pis pis gülüyor. Bu kadar mı koltuk sevdalısı olur birisi !! |
Söylenecek söz kalmadı artık. |
tepkı olmalıı ama asırı derece degılll bılınclı ve cok ses getırecek bı protesto dusunulmelıı... daha yapılan futbolculara sırt donmek gıbıııı veya herkes bjk formasını stada bırakp stadı 19,03 dk dısarda kalmasııı |
çok iyi yapmışlar belik akıllanırlar;) |
Arkadaşlar..tepkide sonuna kadar haklılar..amaaa..görüntüleri izledim ;hiç kimse 106 yıllık Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanına küfür edemez,yumurta atamaz..Demirören'in şahsi kimliği beni hiç alakadar etmez,şahsen hakettiğini bile düşünüyorum ama taşıdığı kurumsal kimlik itibarı ile ,kimsenin bunu yapmaya hakkı yoktur..Başkanına yumurta atılan bir camia haline kimse getiremez..o yumurta atanlara;başkan olarak keloğlan bile fazladır..Burası 3. dünya değil,Beşiktaş ta "kanarya sevenler derneği" değil..çok büyük hata yapılmıştır...asıl bütün dünyaya şimdi rezil olduk...yazık..çok yazık.. |
Alıntı:
|
|
Beşiktaş taraftarına kınama!.. Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden, UEFA Şampiyonlar Ligi`nde Rusya`nın CSKA Moskova takımı karşısında alınan 2-1`lik yenilginin ardından kafilenin İstanbul`a dönüşü sırasında başkan Yıldırım Demirören`e birkaç taraftarın yaptığı saldırıya bir açıklamayla tepki gösterdi. Beşiktaş Kulübü`nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, futbol takımının Moskova deplasmanı dönüşünde Sabiha Gökçen Havaalanı`nda yaşananların, bugün medyada ``Yıldırım Demirören`e Saldırı`` başlıklarıyla yayınlanmakta olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: ``Oysa bu çirkin saldırı, başkanımızın şahsında, 106 yıllık Beşiktaş Kulübü`nün saygınlığı hiç kimse tarafından tartışılamayacak olan başkanlık makamına yapılmıştır. Bunları yapanların Beşiktaşlı olduklarına asla inanmıyor, çirkin saldırıyı nefretle kınıyor, büyük Beşiktaş camiasının bu kişileri içinde barındırmayacaklarına olan inancımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunuyoruz.`` 01.10.2009 16:51 şimdi gelde çıldırma abi sinirden gülüyorum... |
Alıntı:
|
yaa maça falan gitmeyin stad boş kalsın 1 alahın kulu gitmesin bunalr defolup giderrr.ama işte herkes hala maça gidiyor gitmeyni kardeşimmm...inönüdeki maçlara gitmeyin hepi topu 100 kişi olsa orda o yönetim ertesi gün istifa eder işi bilmiyonuzzz.. |
Beklediğim o klişe açıklama nihayetinde geldi. He deyin geçin, yapacak başka birşey yok. |
ben lig başladıgından berii gitmedim inönüye niye salkmıyım cebimden çıkartıp 70-80 milyan masraf yapacm sonra rezalet futbol izliyecem..gider o parayla bi kaç fakiri sevindiririm hem sevaba girerim .yada gider eve 1 ay yetecek erzak alırımm..... budnan sonra beşiktaşın şampiyonluga gitcenide bilesem gitmem artık stada gitmek çok saçma geliyor banaa |
doğru diyorsun taraftar Beşiktaşlı değil birtek sen Beşiktaşlısın susun yaa gerçekten.. |
Makam mı kaldı başkan, daha neyin peşindesin.. |
yapılanı onaylamıyorum ama sayın başkanımız her olan şeyden kendini sıyırmasını çok iyi biliyor |
Alıntı:
Ve bütün bunlara rağmen hala saçma salak bir açıklama ile olayı geçiştirmeye çalışıyorlar. Başkalarını bilmem ama ben kendimle bu kadar kafa bulunmasını hazmedemem. |
Alıntı:
|
Alıntı:
6 yıldır, bir sözünün arkasında duramıyor, Tabata yok dedi, astronomik dedi.. 8 milyon € aldı, denizli ben olduğum sürece giremez dedi, denizlide geldi.. Delbosque ve tigana arkanızdayım dedi 8 milyon delbosque 4 milyon tigana toplamda 12 milyon € tazmınat.. Yolda elinde lisansı olan kac tane ayağı topa değmiş adam varsa hepsini aldı, Beşiktaş Forması giydirdi. Hayallerinde göremicekleri paralara imza attırdı.. Daha neyi onaylamıyorsun ? Biz bitmişiz ,Okeye dönüyoruz ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende hersey mübah artık diyorum.. Başka türlü anlamıyor, gerci bunuda anlamamış :D |
Alıntı:
Zamanında biz nasıl Canaydın'ı ön plana atıp kafa buluyorduk ya şimdi aynı duruma düşmüş vaziyetteyiz. Lafın kralını verdik adamlara anlayacağınız. O yüzden bu durumda şu yapılanlar benim gözümde gayet normal ve olağan şeylerdir. |
Alıntı:
sorunun çözümü bu deil dmeye çalışmıştı oysaki:D |
zaten biz oturdugu koltugu icin bukadar sabirettik yoksa protestoyu cokdan verirdik baskana saygimiz sonsuzdu sonucda besiktasin baskani ama bu kulübü kötüleyen kirleten adamida birdakika kabul edemiyorum ben sizleri kiniyorum yapilanlarada hic üzülmiyorum |
yapanlara yazıklar olsun o kadar saldırıyorsun ağzını burnunu kıramıyorsun....sokakta denk gelsem bende saldırıcam valla sonuçları ne olursa olsun |
kınama yapması gereken varsa oda beşiktaş taraftarıdır bu yönetim ve başkan hiç bir beşiktaşlı taraftarı kınayamaz |
Bende siz kınayanların Beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum artık!.. |
Büyük harflerle başlık yazmak yasaktır.. |
Taraftarın Sabrı Taşarsa Olacağı Budur.. Daha Bu Bir Kısmı , Beşiktaş Böyle Devam Ederse , Taraftar Daha da Çıldırır |
Başka dilden anlayacağın yokki senin başkan .. O makam senin elinde 6 yıldır ne hallere düştü farkındamısın. |
Karamizah!Trajedi!İlginç! Kim kimi kınar!kime ne koyar!Bu saatten sonra herşey olacağına varır,akan su yolunu bulur birde bakmışınız sızıntı çağlayan olup gürlemeye,taşmaya,sığmamaya başlayıp azgın sulara dönüşmüş.Gidişat,havaalanında başlayan protesto ÇARŞI'DAN bağımsız ve habersiz gibi göründü gözüme eğer öyleyse Denizli maçı YENİ-ESKİ AÇIK VE NUMARALI,KAPALI'NIN BİR BÖLÜMÜ Kİ KENDİ ARALARINDA KAVGA EDERLER BÜYÜK PROTESTOLARA gebeyiz maç öncesi,sonrası,ve maçın skoru önemli olmadan Yönetim Numaralı'ya nasıl girer nasıl çıkar "DEMİRÖREN"gelebilirmi?falan filan bizleri karanlık günler yani BEŞİKTAŞ'IMIN ALIŞKIN OLDUĞUMUZ SİYAH VE GRİ GÜNLERİNE DÖNÜŞÜMÜZ BAŞLAMIŞTIR HAYIRLI,UĞURLU OLSUN ALLAH C.C SONUMUZU HAYIR ETSİN.Şunuda unutmayalım artık SN.SÜLEYMAN SEBA devrini yaptıkları protestolarla sona erdiren satılmışlar şimdi niye bu hallerde olduğumuzu umarım anlarlar!!!!!Altın çağımızı yaşadığımız geçmiş günlerimizi bizleri arar hale getirenlere yazıklar olsun beeee |
bunlarin arkasi kesilmemeli sürekli protesto olmali olmadi daha kötüleri olmali, anlasildiki bunlardan sakin durarak kurtulamayacagiz, kendileri istedi böyle olmasini |
Türkiye`de Saat: 12:05 . |