![]() |
Bu ne biçim başkan ya ..Ne kanalımıza sahip çıkabildi ne de takımımıza ...??? KAnalda adam akıllı yayının olmaması normal...Hiç taraftarı kaale alıp adamlar yatırım yapmamışlarki... Hiç yani sadece eminim ki kanalı diğerlerinde olduğu için açtırmıştır o başkan. Taraftarımız izlesin takımından haberdar olsun diye değil yani...Hepsi Hikaye... |
ilgi göstermezsen kapanır.yayıncı napsın |
allah sizi bildigi gibi yapsın.ş e f e r s i z l e r....... |
bir kanalı yönetemeyen yönetim iki koyun bile güdemez! bizim yönetimden hiç bir şey olmaz! |
kulübü bu duruma sokan kişiler ne yazık ki hala iş başında.koskoca beşiktaş camiası bir kanalına sahip çıkamadı.yazıkkk! |
Ben izliyodum yaa :( Arada liverpool maçını fln verioduuu |
bu yönetim daa kulübü yönetemior üstüne üstlük iice batırıor..böLe bişeyi onlardan beklemek hayal ve haksızklık(!) olur..önüne geçilemez bi gereklilikti malesef kanalın kapatılması..bi süper lig özeti bile izleyemdiim kanalı görp utnmk yerine kapansın daa ii..kimbilir gnn birinde bu takımın başına gerçek beşiktaşlı biri geçer ve herşey düzelmeye başlar..tv. mizde arada kaynar... inşallah... |
Kanal sırf açık olmak için para verilip açılmasın adam gibi yatırım yapılacaksa açılsın düzgün programlar haberler koyulsun yoksa açık olmasının da bir manası yok. |
yahu bir yonetimin surekli hakkinda yoneticiligi bilmiyorlar cinsinden haberler ciktigi halde nasil bir yuz nasil bir seref haysiyet varki inatla biz burayi yonetebiliriz diyorlar anlamadim yaziklar olsun tek tek hepsine |
Hiç şaşırmadım nedense... |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |