![]() |
Denizlispor Macı Muhtemel 11'i Beşiktaş'ın Denizlispor karşısına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor. Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İsmail Köybaşı, Serdar Özkan, Ernst, Ekrem, Tello, Tabata ve Nobre Teknik direktör Mustafa Denizli'nin yarın oynanacak müadelede son oynanan CSKA Moskova maçından farklı bir 11 sahaya süreceği öğrenilirken, son dönemde eleştirilen Rüştü Recber'in yine kaledeki yerini alacağı belirtildi. Sezon öncesi ameliyat olan ve tedavisi tamamlanan İbrahim Toraman'ın da mücadeleye yedek başlayacağı ve ikinci yarıda forma şansı bulabileceği belirtildi. Bu inatlaşma nereye kadar sürecek acaba? Denizli sanırım hiç kimseyi umursamadığını cümle aleme göstermek için böyle bir kadroyla çıkabilir ancak. KAYNAK: DHA |
yeter be batuhanı koy artıkkkkkk bu macta gıdeceksınız sayın denızlı ve yonetım gıtmenız ıcın yenılmemız gerekıyorsa yenılelım |
rüstü diyor halen ya gol atamiyoruz ama halen tek forvet oyniyor.. |
Kadroya bak.. Rüştü sağ olsun emeği geçti zamanında takıma öyle ya da böyle ama artık genç,dinamik bir kaleci değil ki..Yaş-lan-dı..Hakan dururken,tekrar tekrar Rüştü koyulur mu kadroya.. Tek iyi haber; Nihatın oynamaması.. |
off artık 11 kişi arasnda rüştünün ismini görmek istemiyorum.. |
rustuyle alakasi yok boyle kadroyla cikalim denizliyide yenemeyiz bu takimin ileri ucundaki son adam nobre oldukca bu takimin gol atma isi allaha kaldi demektir allah acirsa 25 30 metreden vurulan bir top rakibe carpar bilmem nebiliyim rakip defans oyuncusu tam topa vuracakken falan kalp krizi gecirip topa vuramaz veya tam topa vuracakken obur ayagida kayip sirt ustu duser falanda top nobrenin onunda kalirsa belki gol atabilir nobre ha kaledeki kalecide o an su icmeye falan gitmisse yuzde yuz atar ama kaleci kaledeyse hala bi belki var orda nobre ve kas kazmalariyla oynamaya daha nekadar direnecek bakalim ulan bari boboyuda koyda ciftle forveti be allahin cezasi veya baskasini farketmez koy su takima 2. forveti kucuk maclarda bari koy takim ustundeki baskidan stresten kurtulsun artik bukadarda gerizekali bi adam olamazsin sen denizli senin derdinin ne oldugunu anliyorum sanirim ben |
offf denizli neden halen 11 e rüştüyü koyuyo yaaa !!! |
Ligde kaçıncı haftaya geldik ve hale kadromuz için tam bir tahmin yürütemiyoruz, yazık valla. Bakalım daha ne günler göreceğiz... |
hakan'a yazık |
Bu kadro ile cıkarsak Denizlispor Bizi Yener |
yav sakin olun bu gaztecilerin uydurduğu kadro . |
kadro haberlerine inanmamak lazım. gerçi ben kadro sahaya çıkınca da inanamıyorum bu aralar. |
offf ben i.kaşı görmeye bi 90 dakika daha dayanamayacağım yeter ! |
Ne Kadar Basın uydursada Bu Kadroları Sonucta İdmanları İzliyorlar Hemen Hemen As takım Belli oluyor Ayrıca Mustafa Hocanın Bu tarz sürpriz Kadrolar Cıkarmasına cok alıstık Yani Çift Forvetle Ne zaman cıkacaz Allah büyük Formda hakan kenarda oturur Rüştü Oynar Ekrem Sağ bek Değil Ön libero oynar İbrahim Kaş Stoper Değil Bek Oynar Tabata Forvet arkası değil Ön libero oynar Holosko Sağ Kanat Veya Sol Kanat oynar Nihat sahada Gezinir Kafasına göre Rıdvan , Necip , Batuhan , Serdar Özkan , Toraman Bu Oyuncuları Kendi mevkiilerinde izlemek istiyorum Ve Mustafa hoca Duy Sesimi Kadro İle Bu Kadar Oynama . |
yine ibrahim kaş , yine ekrem önlibero yine rüştü kalede yine bobo yok yine yine yine ... bu maç denizli gibi bir takıma karşı kazanılabilir ama bu taraftarı yanıltmaz umarım zira a2 takım çıksa a takımdan kolay yener denizliyi diye düşünüyorum |
ibrahim kaş denen kazma hala sağ bekte yaa. çıldırıyorum. |
artık hakan ı kalede rıdvan ı sağda batuyu forvette necip ve onuru kulübede görmek istiyorum |
bu kadrolara inanmıyorum ben çıkınca gerçek 11 eleştiririz o zaman |
yaw neden hala rüstü , kas , nobre , ekrem takimda forma giyer anlamiyorum birde genclere sans ver ulan denizli nobrenin yerine batuhani rüstünün yerine hakani , kasin yerine ridvani ekremin yerine necipi oynat birde o genclere sans ver onur var ali var avrupada artik her takimda 18-19 yaslarinda 1-2 fubolcu kesin 11 de bizde ise edek kulübesine bile alinmiorlar bunlar bizim gelecegimiz onlari kazanalimki tabatalara finklere nobrelere milyonlari sacmayalim.... |
hala tek forvetle çıkıyor.allah akıl fikir versin.bu kadar vizyonsuz bir adam görmedim.bir insan bu kadar mı kör olur ya!kaç zamandır bu saçma taktiğin işe yaramadığını göremedin mi denizli?bu sistemle olmuyor işte.yaramıyorsa değiştireceksin.bu adamın kafası battı balık yan gider hesabı. |
Yorum yok.. Kadroya bak yaa saçmalık.. |
Eğer gerçekten böyle bir kadro ile çıkacaksa tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN diyorum !!! Kendi sahandasın ve tek forvet saçmalığına hala nasıl devam etmek ister bi türlü anlamadım..Kaleye Hakan bu sene oynadığı maçlarda ki performansıyla kesinlikle alınmalıyken neden Rüştü .. Sağ bek için aldığın Rıdvan dururken neden İbrahim Kaş.Tabatayı forvet arkası alıp ön libero gibi kullanmak neden..Neden neden neden... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kimse heveslenmesin bence de gsaray,kayserive cska maçları gibi bu maçta da buna buna çok yakın bir kadroyla çıkacağını düşünüyorum.. Hatta biraz daha ileri giderek serdar özkanın yerine Yusufu, Tabata'nın yerine de Nihat'I oynatacağını düşünüyorum.. Böylece cska maçındaki kadrodan holosko'Nun yusufu oynatarak aynen saha süreceğini düşünüyorum.. Bu yada başka bir kadro ben Beşiktaş'ın ligde yada avrupada hiçbir maçı kolay kazanabileceğini düşünmüyorum hatta bu kadronun gol atmasının çok ciddi tesadüflerle olabileceğinin düşünüyorum.. İyi futbol zaten beklemiyorum şansa alınacak bir galibiyete razıyım.. Not: Demirören başkan olduğundan beri göze hoş gelen bir futbolla karşıdaki rakibi evire çevire yenen hücuma nasıl çıakcağını ve nasıl defans yapacağını bilen maçı ilk 30 dakikada koparıp rakibe pozisyon vermeden ve bol gol pozisyonuna girerek kazandığımız bir maç bilmiyorum ve hatırlamıyorum.. Böyle maçları en son Luce döneminde yaşamıştık.. Bunu yine o gelsin anlamında söylemiyorum ama sistemsiz günü kurtarmaya yönelik düşünceleri olan, gençlere prim vermeyen teknik direktörlerle, kalitesiz yerli ve 3. sınıf yabancıları transfer eden, hiçbir konuda dengeyi bulamamış, oraya buraya para saçmayı yöneticilik zanneden, Beşiktaş'ı köşe başındaki bakkal dükkanından daha kötü yöneten Demirören yönetimlerin başında olduğu bir kulüpten ve takımdan daha fazlasını bekleyemeyiz.. Allah hepimize sabır versin.. |
bu kadro ile umarım çıkmayız ola ki öyle birşey olursa da bu kaleye gelen her topun gol olacağı demektir.Ayrıca bu kadro ile gol falan atamazlar.. |
Gol sorunu yaşıyoruz hala Nobre tek forvet nsl iştir bu. |
Kadro buysa hemen iddia oynamaya gidiyorum abi Denizlispora vericem. Yahu bu nobrenin oynamaması için illa ayağının filan mı kırılması gerekiyor? Rüştü, İ.kaş, nobre offf offffff. Nobreden senden nefret ediyorum iğreniyorum senden. |
Hürriyet: Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Ernst, Serdar Özkan, Yusuf, Tabata, Nobre |
Bende Rüştü'den bıktım ya gitsin yada artık hakkında kötü şeyler düşüncem.. |
İŞTE İLK 11'LER Ligde ve Avrupa'da üst üste aldığı kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaş, bugün İnönü'de tam anlamıyla Sırat Köprüsü'nden geçecek. CSKA Moskova yenilgisinin ardından İstanbul'da büyük tepkiyle karşılanan siyah beyazlılar, Denizlispor karşısında kötü gidişe 'dur' demek ve camiasıyla barışmanın hesaplarını yapıyor.Bir maçı eksik olan siyah-beyazlı takım, liderin 15 puan gerisinde 12. sırada yer alıyor. Denizlispor ise 6 maçta topladığı 3 puanla 16. sırada bulunuyor. Süper Lig'in 8. haftasında İnönü Stadı'nda oynanacak ve Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele saat 20.00'den itibaren Lig TV'den ekrana gelecek. BEŞİKTAŞ-DENİZLİSPOR STAT: BJK İnönü SAAT: 20.00 HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Fink, Ernst, Serdar Özkan, Yusuf, Tabata, Nobre TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli DENİZLİSPOR: Cenk, Ahmet, Koffi, Burak, Çağlar, Emin, Caner, Fahri, Braga, Murat Hacıoğlu, Roberts TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam |
dediğim gibi kadrolar yine yanlış verildi arkadaşlarda atıp tutuyorlar doğal olarak ama görmek lazım bi ondan snra yani esas ilk 11 i bnce dün akşamki kadro nispeten iyiydi i.kaş yoktu mesela ekrem ordaydı ama ekremde orda oynamaya oynamaya unutmuş biraz bi kaç maç oynayınca toparlar oda kadro gayet iyi yaparsam tek değişiklik yaparım oda nobre yerine bobo koyardım belki baktınız zaman rüştünün oynaması iyi oldu çnkü denizlinin bu konuda mazereti var ruhsal çöküntü içinde olmaması için tamamen kaybetmemek için oynattığını söyledi maçtan snra inşallah bundan snra hep bu kadro veya buna yakın kadro çıkarda sıkıntı çekmeyiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:11 . |