![]() |
75 Dk Beşiktaş,15 Dk İstifa http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm731476.jpg Beşiktaşlılar bugün İnönü'yü dolduracak, 75'e kadar takımlarını destekleyecek. Ancak son 15 dakika skor ne olursa olsun, Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Denizli istifaya davet edilecek. Transfer döneminde harcanan paralar ve üst üste kaybedilen puanlar... Ligden sonra Şampiyonlar Ligi’nde de şansını zora sokan Beşiktaş’ta sabrı taşan Beşiktaşlı taraftarlar önce Kayserispor maçında yönetimi istifaya davet etmiş, Moskova dönüşünde de Başkan Yıldırım Demirören’e yumurtalı saldırıda bulunmuştu. Daha Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki saldırının yankıları dinmeden, Siyah-Beyazlı taraftarlar yeni bir protesto gösterisine hazırlanıyor. Bugünkü Denizlispor karşılaşmasında, Beşiktaşlı taraftarların hedefinde Yıldırım Demirören olacak. Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana açıklamaları ve politikaları tartışma konusu olan Yıldırım Demirören, bugünkü Denizlispor maçında da istifaya davet edilecek. Hoca da hedefte Takımlarına zarar vermemek için ilginç bir yol izlemeyi planlayan Siyah-Beyazlı taraftarlar, maç öncesinde ve 75. dakikaya kadar olağan bir şekilde oyuncularını destekleyecek. Ancak son 15 dakikada tüm destek, yerini protestoya bırakacak. Başkan Yıldırım Demirören’in yanı sıra, yaptığı oyuncu tercihleriyle tartışılan Mustafa Denizli’nin de istifası istenecek. Moralsiz olan futbolcuların da bugünkü karşılaşma öncesinde tepkiden çok çekindikleri kaydedildi. |
hala ibrahim kaş ı ilk 11 de oynatıyor. bence 90 dakika denizliye karşı bağırılmalı. |
sadece yönetim hedef alınsın başka birşeye gerek yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
75dakika destekle sonra 15dakika protesto et hicbirsey anlamadim bu isden |
sadece yönetimi istifaya çağırsınlar.. |
ne alaka sadecde yönetim yaa yönetim ilk suclu ama denizlide gitmeli kimse besiktasla dalga gecmeye hakki yok , adam resmen cska macindan sonra mükemmele yakin demesi bizimle dalga gectiginin belgesidir o bir fenerbahceli olabilir o bir cinconlu olabilir ama bir Besiktasli asla degil sirf milyonlari cebe götürmek icin besiktasliyim dedi cünkü artik iranda bile is bulamiyordu ama bizim salak yönetim gitti hemen takimin basina getirdi büyük! koca! mustafayi....bence 45 dakika denizli istifa 45 dakika tüpcü istifa diye bagrilsin ama o yüzsüzler birakin 45 45000 dakika bagirsak yinede gitmezler herkes adam gibi adam degildir.....mactan öncede rüstü ve nobre haric tüm futbolculari alkislayip destegimizi göstermemiz lazim inanin onlar hocasiz her maci kazanir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Böylesi iyi olmuş.Onlar pes edene kadar bizde pes etmiyoruz |
Bu Sene KartaL Yuvasından Hiç Bir Şey aLmayaLım arkadaşLar.Paramız Tabata qibi oyuncuLaRa ve gaziantepspoR'a qitmesin!Tepki Göstermezsek BoyLe Devam Eder. |
Destek ve ardından protesto.Güzel bi kombinasyon. |
Eğer bu Mustafa Hoca'ya yapılacaksa böyle taraftar olmaz olsun ! |
Denizliye tepki vermek istiyorsak eğer geçen sene Ankara maçında olduğu gibi "Söylesene bize hoca takım niye oynamıyor" mesajı verilebilir ancak istifa et demek şu aşamada bize hiçbirşey kazandırmaz..Ama yönetim konusunda 15 değil en az 45 dakika aleyhte tezahürat yaparak istenmediğini haykırmamız gerekmektedir.. |
5 senede 5 hoca ve 60 küsür futbolcu değişti. Peki ne değişti? Peki ne değişmedi? Sorunun temeli yönetimdir.Hoca, oyuncu..v.s Gider yenisi gelir, seneye onlarda gider. Yine biz aynı konuları tartışırız. |
Alıntı:
cifte kupayi ertugrulun kurdugu takimla aldi simdi onun kurdugu takimida goruyoruz hemde ertugrulun 5 kati para harcayarak ertugrula bukadar para harcasalardi hersey daha degisik olurdu ve bukadarda serbestlik verilseydi tabiki denizli hoca degildir herzaman birbaskasinin sermayesini yemistir futbola yabancidir resmen cikardigi her kadro bunu kanitlar cinsten adeta yaziklar olsun 1980 yillarindan kalma sisirme toplarla futbol oynuyoruz hala hemde kimle 1.80 lik nobreyle bosverin bu denizli iyi hoca islerini denizli hoca falan degil hoca degismesini yinede ocak ayina kadar istemiyorum |
yonetim icin 90 dakika protesto yapilmali ankaragucu taraftari kadar olmayi becermeli o biz besiktas tr'ibununlerinin sahibiyiz diyebilenler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede böyle yapılmalı yeter artık onlar yüzünden bu hale geldik.yıldırım demirörenn yapatıkları ortada,mustafa denizliye gelince sen i.kaşı göz göre göre oynatıyosan,formda olan hakanı oynatmıyosan bu nasıl teknik adamlık nalamka mümkün deil |
90 dk yönetim istifa..... zaten bu sezon kaçtı elimizden geçmiş olsun , bu saatten sonra zararın neresinden dönülse kardır, bir an önce kulübü adam gibi yönetecek bir yönetim için herkesin elinden geleni yapması lazım |
tepki verilecekse bu sadece son 15dakika olmamali.eyer tepkimiz olacaksa hicbir beklentiye girmeden macin basindan sonuna kadar ayni oranda tepki vermeliyiz.ben sahsen kendi adima macin kazanilmasi beni pek ilgilendirmiyor,cünkü besiktasimiz bir mactan daha cok seyler kaybetmistir hatta böyle gidersede cok daha büyük seyler kaybedilecek,besiktasimiz bir mac kazaninca hersey düzelmiyor,besiktasimizin ölüsü ligi enaz 3cü veya 4cü bitirir,ama demirörenden kurtulmal icin takimin 10cu bile bitirmesine raziyim yoksa ilerki yillarda besiktasimiz maalesef ankaragücü bursaspor eskisehirsporun rakibi olacaklar ve enfazla uefaya katilmak icin onlarla yarisacak.ciddiyim saka yapmiyorum evet besiktasimizin ne ismi kücüler nede baska birseyi ama sportif acidan bircokseyler kaybederiz bu asikar |
Bu maçtanda eskaza bir puan kaybı durumu yaşanırsa bi dahaki maç 74 dakika tezahürat 16 dakika istifa desinler. böle böle iki seneye dertörenden kurtuluruz. kim organize ediyo acaba 75 dakka tezahürat olayını çok komik. |
Alıntı:
|
son 15 dkk protesto edilmesi gayet iyi bence futbolcularımız fazla etkilenmemiş olur protesto edilecek kişilere gelince ilk önce yönetimi istifaya çağırmak gerekir. |
işte budur yaa tabikide protesto edilcek hem demirören hemde denizli ikiside görsün bakalım protestonun alasını;) |
ilk hedef yildirim ve tayfalari olmali sonra hoca ve futbolcular 15 dakika deil 90 dakika |
Alıntı:
|
yazıklar olsun bu takımdan bişey olmaz |
Alıntı:
|
pardon düzeltiyorum bir tane bile değil bir gs maçı kazanmışız ertuğrul zamanında herneyse başaısızdı anlatmak istediğim o.. denizliyi başarısız bulmuyorum ben büyük maç kazanmayıp şampiyon yapsaydı ertuğrulda azımı açmazdık bizde |
güzel organizasyon... ama sadece yönetime yeter artık hep mi hocalar suçlu başkan neye nereye hizmet veriyor halkın takımıyken en antipatik takım olduk... yeteer demiröreeeen.... |
Türkiye`de Saat: 06:03 . |