![]() |
Bu yönetim gidene kadar kimse gelmesin.. Beşiktaş'ın sokağa atacağı tek kuruşu bile yok artık.. |
Lucescu nun gelmesini çok isterim, ama şu an takımının başında iyi durumda geleceğini pek sanmıyorum, o olmazsa da onun gibi düşünen, geleceği düşünen birinin gelmesini isterim. |
bu yönetim gitmezse hiç kimse gelmesin yada kim gelirse farketmez |
bu takımı sadece lucescu düzelte bilirhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon14.gif |
denizli gitsin de kim gelirse gelsin..! |
bu tercihlerin içersinden birini seçmek zorunda kalırsam tabi ki luçe tartışmasız |
bence sergen,sergeni sevmem ama alt yapıya önem vereceğini düşşünüyorum sergen olmazsa ersun yanal |
Tabikide Luce.. |
bu listede bence öncelik luce nin o olmassa beşiktaşın içinden gelenlerden mehmet özdilek -tekrar rıza çalımbay yada ertuğrul en son olarak tercihim sergen olurdu hatta bu isim metin tekin bile olabilir bunlar alternatif olur bize reejkart (böle mi yazılıyo bilmiyom) gs antrönörü sibi biri lazım bu %80 hollandalı olmalı diye düşünüyorum çünkü hollandalı hocalarla bizim mantıklarımız uyuyor lucenin geleceği şüpheli eski oyuncularımız takıma geri kazandıracak bir hoca olsun gelsin pascal menajerliğe cordoba gelsin kaleci antrenörü olarak nasılsa beşiktaşlılık duruşunu bilen hocalarımız olur ve gelenlere örnek olurlar |
Benim oyum Luce'den yana. Takdir edersinizki bu adaylar içinde bu işi en iyi bilen teknik adam Luce'dir. Lakin bu yönetimle ne yapar onu bilemem :) |
Türkiye`de Saat: 22:01 . |