![]() |
Alıntı:
|
bence saçmalıyonuz daha ilk senesi arkadaşlar biraz sabır biraz sevmediğiniz bi örnek olacak ama emre belözoğlunun transferini hatırlayın bence biraz sabredin |
Konuyu açan arkadaş saçmalamış resmen parayı ver be git ohh ne kolay sen öle yaparsın o zaman Nihat'ın zamana ihtiyacı var ama böle olmaz son 25 dk falan oynatarak kazanırsın adamı anca böle adamıda harcıyo. Adam sakatlıktan yeni çıktı Askerden yeni geldi Sezon başı kampı geçirmedi kondisyonu şu anda çok kötü biraz daha sabretmemiz lazım. |
aynen kardeşim ispanyada başarıya ve paraya doymuşş...şu an ikinci ligde bile oynamayacak kapasitedeee..zaten ii olsa villareal nie versin..defol nihat devre arası mümkünse |
en son gidecek kişilerden biridir nihat |
Nihat defol diyen arkadaşlara soruyorum, hanginiz size herhangi bir iş için 3,5 milyon euro , yani 7 trilyon türk lirası hem de bir yıllığına teklif edilse kabul etmez , veya bu işi hakkıyla yerine getiremem diye aldığınız parayı iade ederdiniz ??? dürüst olun ya ... Hep söylüyorum, alana değil verene kızın ... Nobre olacak yeteneksiz adam dünyanın neresinde kazanabilir 2,5 milyon euroyu ? Ama dediğim gibi alan değil veren suçlu , ne Nihat yalvardı bu parayı verin diye ne de Nobre !!! Beşiktaşın parasını çarçur eden o adam varya tribünde dün sırıtan o adam ona kızın kızacakasanız , kusura bakmayın kimse 7 trilyonu elinin tersiyle itemez ,sen verirsen oda alır bu kadar basit |
haftaya gol atarsa sonra aldığımız parayı tekrar geri veririz :Dnihatın gelmesi için yırttık kendimizi şimdide göndermek içinmi yırtıyoruz .. |
kesınlıkle nihatın bu parayı hakettüğüne inanmıorum.madem burası yuwam dıosun bugunlere beni bjk getirdi diosun.ama askerligini bitirip bjk de yatmaya 3,5 milyon euro isteyemzsın.burası dingonun ahrı diil.alıosan o parayı formanı terleteceksin.terletmıosan eziklere gidebilrsin!! |
Alıntı:
|
nihat o parayı eder veya etmez. neyi tartışıyorsunuz. bunda nihatın suçu ne. siz gidin onu alanlara kızın. ayrıca nihat yeteneksiz değil. bunu tartışmaya gerek yok. sadeece şu anda pek faydalı olamıyor. |
bu takıma birşseyler kazandıracagını sanmıyorum bence de cok yanlış bir transferdi |
nihata zaman lazım emre b. geçen sene neydi şimdi ne oldu. sadece bu kadar para veilmesi çok yanlış oda nihatın sorunu değil. demirören dağıtıyor |
sadece yuhh dıyorummm sıze baska kelımede bulamıyorummm yazıkyazıkkkk |
sıze son uyarım ya bu takıma sahıp cıkın yada susun bız sızlerı adam yerıne koyalımm |
Alıntı:
Karagümrük atkısı taksaydın bir de tam olurdu? Klavye erkekliği yapmanın anlamı yok ya da burada üyelere hakaret etmenin. Değil mi? Burası özgür bir platform ben istediğim futbolcu hakkında görüşümü dile getiririm. Senin beni adam yerine koymanla benim burada adamlığım söz konusu olmaz. Gençsin daha asıl sözlerine sen dikkat et. Nihata hakaret de etmedim aldığı parayı hak etmiyor dedim. hani bazı futbolcuları ucuza alırsın sonra çok iyi performans gösteriri ve zam yaparsın ona hatta iki katını veririsin. Şimdi Nihat için kaç aydır bekliyoruz takımın en pahalısı o yıllık 7 trilyon garanti parayı isterken sıkılmadı, oynuyor ama bir şey yapamıyor geçmiş artık ondan. Ben olsam sezon başında yönetimi o kadar peşimden koşturdum ya 4 yıl için o kadar garanti para istedim ya utanırdım. Ben haklı olarak Niahatı takımımda görmek istemiyorum oynadığı her maçta takım bir kişi eksik oynuyor. |
bu kadar boş adama para yedirmişiz halada yediriyoruzda bi nihatmı gözünüze batıyor ... boboda holoskoda nobrede geri versin paralarını ! bu takımı bu hale getiren Ne Yönetim Ne Denizli !!! ILLA NIHAT HEDEF GOSTERILECEKSE BOBO HOLOSKO NOBRE TELLODA HEDEF GOSTERILMELIDIR . |
Alıntı:
|
oo sonunda burasıda karıştı yapmayın allah aşkın ya:( |
Alıntı:
|
daha dün gelsin diye canatiyorduk simdide satmak icinmi kendimizi yirtiyoruz? gercekden yazik.. |
Alıntı:
Bu eleştirilerde olacak her büyük takımda olduğu gibi artık aşalım bu tür şeylere kötü gözle bakmayı..dünyanın her tarafında olduğu gibi(uganda hariç) başarız olan pılını pırtısını alır ve gider..Tıpkı demirören gibi... Taraftar uyandı artık arkadaşlar uyandı..yok öyle yok 2 kupaymış yok vefasızlık yapmaymış yaw sen karagümrük sporunmu başkanısın..zaten bu ligde şampiyon olma sanşın %33 yaw :)) bu kadar basit..ve sen onu bile artık %2 lere düşürdün yazıklar olsun senin gibi başkana...diyen taraftar..gerçek Beşiktaşlıdır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sahip çıka çıka bu hale getirdiniz takımı kötüyken iyi dediniz.. bu hallere getirdiniz.. |
| Türkiye`de Saat: 08:36 . |