![]() |
Alıntı:
|
bence saçmalıyonuz daha ilk senesi arkadaşlar biraz sabır biraz sevmediğiniz bi örnek olacak ama emre belözoğlunun transferini hatırlayın bence biraz sabredin |
Konuyu açan arkadaş saçmalamış resmen parayı ver be git ohh ne kolay sen öle yaparsın o zaman Nihat'ın zamana ihtiyacı var ama böle olmaz son 25 dk falan oynatarak kazanırsın adamı anca böle adamıda harcıyo. Adam sakatlıktan yeni çıktı Askerden yeni geldi Sezon başı kampı geçirmedi kondisyonu şu anda çok kötü biraz daha sabretmemiz lazım. |
aynen kardeşim ispanyada başarıya ve paraya doymuşş...şu an ikinci ligde bile oynamayacak kapasitedeee..zaten ii olsa villareal nie versin..defol nihat devre arası mümkünse |
en son gidecek kişilerden biridir nihat |
Nihat defol diyen arkadaşlara soruyorum, hanginiz size herhangi bir iş için 3,5 milyon euro , yani 7 trilyon türk lirası hem de bir yıllığına teklif edilse kabul etmez , veya bu işi hakkıyla yerine getiremem diye aldığınız parayı iade ederdiniz ??? dürüst olun ya ... Hep söylüyorum, alana değil verene kızın ... Nobre olacak yeteneksiz adam dünyanın neresinde kazanabilir 2,5 milyon euroyu ? Ama dediğim gibi alan değil veren suçlu , ne Nihat yalvardı bu parayı verin diye ne de Nobre !!! Beşiktaşın parasını çarçur eden o adam varya tribünde dün sırıtan o adam ona kızın kızacakasanız , kusura bakmayın kimse 7 trilyonu elinin tersiyle itemez ,sen verirsen oda alır bu kadar basit |
haftaya gol atarsa sonra aldığımız parayı tekrar geri veririz :Dnihatın gelmesi için yırttık kendimizi şimdide göndermek içinmi yırtıyoruz .. |
kesınlıkle nihatın bu parayı hakettüğüne inanmıorum.madem burası yuwam dıosun bugunlere beni bjk getirdi diosun.ama askerligini bitirip bjk de yatmaya 3,5 milyon euro isteyemzsın.burası dingonun ahrı diil.alıosan o parayı formanı terleteceksin.terletmıosan eziklere gidebilrsin!! |
Alıntı:
|
nihat o parayı eder veya etmez. neyi tartışıyorsunuz. bunda nihatın suçu ne. siz gidin onu alanlara kızın. ayrıca nihat yeteneksiz değil. bunu tartışmaya gerek yok. sadeece şu anda pek faydalı olamıyor. |
Türkiye`de Saat: 18:45 . |