![]() |
bu takıma birşseyler kazandıracagını sanmıyorum bence de cok yanlış bir transferdi |
nihata zaman lazım emre b. geçen sene neydi şimdi ne oldu. sadece bu kadar para veilmesi çok yanlış oda nihatın sorunu değil. demirören dağıtıyor |
sadece yuhh dıyorummm sıze baska kelımede bulamıyorummm yazıkyazıkkkk |
sıze son uyarım ya bu takıma sahıp cıkın yada susun bız sızlerı adam yerıne koyalımm |
Alıntı:
Karagümrük atkısı taksaydın bir de tam olurdu? Klavye erkekliği yapmanın anlamı yok ya da burada üyelere hakaret etmenin. Değil mi? Burası özgür bir platform ben istediğim futbolcu hakkında görüşümü dile getiririm. Senin beni adam yerine koymanla benim burada adamlığım söz konusu olmaz. Gençsin daha asıl sözlerine sen dikkat et. Nihata hakaret de etmedim aldığı parayı hak etmiyor dedim. hani bazı futbolcuları ucuza alırsın sonra çok iyi performans gösteriri ve zam yaparsın ona hatta iki katını veririsin. Şimdi Nihat için kaç aydır bekliyoruz takımın en pahalısı o yıllık 7 trilyon garanti parayı isterken sıkılmadı, oynuyor ama bir şey yapamıyor geçmiş artık ondan. Ben olsam sezon başında yönetimi o kadar peşimden koşturdum ya 4 yıl için o kadar garanti para istedim ya utanırdım. Ben haklı olarak Niahatı takımımda görmek istemiyorum oynadığı her maçta takım bir kişi eksik oynuyor. |
bu kadar boş adama para yedirmişiz halada yediriyoruzda bi nihatmı gözünüze batıyor ... boboda holoskoda nobrede geri versin paralarını ! bu takımı bu hale getiren Ne Yönetim Ne Denizli !!! ILLA NIHAT HEDEF GOSTERILECEKSE BOBO HOLOSKO NOBRE TELLODA HEDEF GOSTERILMELIDIR . |
Alıntı:
|
oo sonunda burasıda karıştı yapmayın allah aşkın ya:( |
Alıntı:
|
daha dün gelsin diye canatiyorduk simdide satmak icinmi kendimizi yirtiyoruz? gercekden yazik.. |
Türkiye`de Saat: 16:44 . |