![]() |
Tek Destek Ernst'e http://www.sporx.com/images/1/29/5225_B_ernst006.jpg Beşiktaşlı taraftarlar, üst üste alınan yenilgiler nedeniyle siyah-beyazlı futbolculara her zaman verdikleri desteği bu kez göstermezlerken, yalnızca Fabian Ernst lehine tezahüratlar yaptılar. Takım kadrolarının maç öncesi anons edilmesi sırasında taraftarlar, kaleci Rüştü, Yusuf ve Tabata'yı ıslıkladılar. Ayrıca maç sırasında da Rüştü'ye gelen toplar sırasında milli kaleci, taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Öte yandan maçı izlemeye gelen siyah-beyazlıların eski futbolcusu Pascal Nouma da taraftarlardan büyük ilgi gördü. ''GAZİANTEP'E BAŞKAN OLSANA'' Siyah-beyazlı taraftarlar, maçın başlamasına kısa bir süre kala kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna tepki gösterip istifaya çağırdılar. Demirören için ''Başkan olsana, başkan olsana Gaziantep'e başkan olsana'', ''Yeter, Yıldırım Demirören'' diye tezahüratlar yapan taraftarlar, ayrıca ''Yönetim istifa'' diye tempo tuttular. ''AŞKIMIZ RENKLERE, SİZLERE DEĞİL'' Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi takım ısınırken futbolcuları protesto edip, eski yıldız futbolcular lehine tezahüratlar yaptılar. Futbolculara ''Aşkımız renklere, sizlere değil'' diye bağıran taraftarlar, ''Nouma, İlhan Mansız, Amokachi, Metin, Ali, Feyyaz'' lehine tezahüratlarda bulundular. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar maça fazla ilgi göstermezlerken, iki kale arkası tribünde boşluklar göze çarptı. |
adam gibi adam ernst doğru söze ne hacet:) |
Başka adam gibi topunu oynayan yokki, hepsi ruhsuz...Ersnt hariç tabii, taraftar kime tepki gösterip göstermeyeceğini gayet iyi biliyor... |
yane bu adam hak etmiyor o tepkileri ki destek gördü |
Hakedene... |
Bir ERNST kadar olamadılar yüreklerini ortaya koyup oynayamadılar yazıklar olsun hepsine yazıklar olsun |
Kartal yürekli dev adam Fabian seviyoruz seni.. |
sahada profesyonelce oynayan tek adam kendisi. süper topcu. Allah bizden ayırmasın. |
destegi ernst görmesi kesinlikle dogrudur ama baska futbolcularimizda var iyi performans sergileyen mesela hakan arikan.. |
Ernst Ferrari gerisi 2.sınıf 3.sınıf topçu... |
Ernst bambaşka.! |
ernste 3 milyon bonservis verdik adamin kaliteside ortadaydi demekki zor degil bulmak sonra tutup tabataya 8 milyon verdik yetmedi nobreye ernstten daha fazla yillik para odedik yetmezmis gibi tutup ferrariye 100 de 200 zamli tarifeden imza attirdik sonra bu takim bu hale nasil dustu diye birbirimize saldiriyoruz bosverin besiktasim mahvoluyor goz gore gore hemde eger bu kongre uyeleri adamsa eger bu kongre uyelerinde 1 gram besiktaslilik varsa 1 tek oy bile cikmamasi lazim bu herife |
Ernst'in yeri başka,o gerçek.Fakat Sivok ve Ferrari'de en az onun kadar oynuyorlar. |
ben ernstin yerind olsam kçardım bu takımdan kendi harcanıyor çünkü mütiş bir futbolcuuu daha 4 sene futbol oynarr bence almanyaya yada daha ii takımlara egri gitmeli ayzık oluyor ernstin emekelrine sen daha iilerini hakediyorsun ernst |
Beyaz Pascal Seviyoruz Seni |
Ernst'e yapılan övgüler ve verilen destek az bile..maç,skor vb ne olursa olsun fazlasıyla üstüne düşeni yapıyor..helal olsun aldığı paralar.. |
Ernst bu alkışı sonuna kadar hakediyor ama bundan bir oyuncuyu öne çıkarıp ötekileri dışlamayalım. Kötü performans gösterene alkış olmasın tamam ama Ekrem Dağ , İbrahim Üzülmez ,Nihat (beşiktaşın evladı) , sivok ... vs bunları unutmayalım. Alkışı haketmeyenler kim derseniz ; birincisi Tello , ikincisi Bobo ... |
bölgesinin sayılı adamlarından gerçekten dünyada ilk 10 a girmeli diye düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 08:48 . |