![]() |
Demirören'in Stad'dan Ayrılışı http://img4.mynet.com.tr/spr3/kurt-demir-17794_501.jpg Kurtlar Vadisi Turkcell Super Lig Turkcell Süper Lig'in 8. hafta maçında Beşiktaş, Denizlispor'u 1-0 yenerek kötü gidişe 'dur' dedi fakat bu galibiyet taraftarın öfkesini dindirmedi. Maçın başından sonuna yönetim aleyhine tezahüratta bulunan taraftarlar, maçın ardından da protestolarına devam etti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören ise geçtiğimiz gün havalimanında yaşadığı olayların bir benzerinin tekrarlanma riskine karşı stattan tam bir koruma ordusuyla ayrıldı. Not: Fotoğraf Lig Tv'den alınmıştır. |
ayıp .. gerçekten ayıp .. o zat kim olursa olsun sonuçta bjk makamını temsil etmektedir . |
Alıntı:
|
Alıntı:
O zat' o koltuk için tribunde kan döküyorsa, satılmıs adamlarını tribune sokup sucsuz gunahsız adamlar dayak yiyor, kan akıyorsa başlarım öle zat.. Not:İçimden daha iyi şeyler söylemek geliyor ama malum kurallar.... |
Alıntı:
|
İşte başkanda durumu biliyor yani, baksanıza koruma ordusu falan. Sevilen insana yanlış yapılmaz, Beşiktaş taraftarı asla yapmaz. Bugün herkes o kadar gergin, hatırlıyormusunuz maç esnasında bir şutu sonrasında "Fabian Ernst" tezahüratı yapıldı. Adam seviliyor, hepimiz seviyoruz, Rüştü' de o kadar "ıslıklandı". O da istenmiyor. Tabata desen attığı gole sevindi koştu falan, golden iki dakika sonraydı sanırım, herkes ernst diye bağırdı. :))))) Birde gitmişler pankart açmışlar "çifte kupayı unutma vefasızlık yapma" gibi birşey. Zaten geçen yıl son 10 yılın en kısır gol sezonuydu, puanlar falan.. İyi tamam kupa aldıkta, birçok eksiğimiz vardı. Sen gerekli yerlere takviye yapma, git gereksiz transferler yap. Eh tabi ki böyle olur. 29 yıldır yemin ediyorum şu yaz mevsimi transfer stresi ve bu lig maçlarının stresini hiç yaşamamıştım. Delirmemek elde değil ya. :-s |
beşiktaş başkanı beşiktaŞlılardan korkuyor....yazık |
sen kendı kLußunden ßoyLe ordu gıßı nıye cıkıyosun??? neden dogru duzgun cıkmaya yemıyo? su haLe ßak ya rezıLLık! |
Alıntı:
|
gelmesi hataydı zaten.... YILDIRIM DEMİRÖREN YEEETEEEERR!!!.. |
Başkan oturup biraz düşünsün, neden bu hallere geldim, neden stadımdan 100 korumaylan gidiyorum, neden kendi evimden korkarak çıkıyorum diye düşünsün bi...İnönü'den her maç sonrası böyle mi çıkacak şimdi başkan...Yaf sırf bu yüzden bile istifa eder gururlu bir insan... |
bu adamlar gerçekten taraftar mı, yoksa başkanlığa aday olması muhtemel kişilerin çevresindeki kişiler mi. çok ayıp yahu. O adam ne olursa olsun. Beşiktaş spor klubunun başkanı. BU yaptığınız hiç delikanlılığa sığar mı. Ayrıca dangalak mısınız. demirören eğer istese sizi orda kaç kişi olursanız olun denize dökebilecek güce sahip bir adam. şu taşkınlığı hangi cesaretle yapıyorsunuz. ben anlayamıyorum. Ayıp ve aptalca bir davranış bu. Orada adamın korumaları sıkıverse bi tarafınıza hacet yoluna gideceksiniz. ne aptallık ne dangalaklık ne aymazlık. ne diyeyim. Her şeyden öte, ayıp. |
yıllardır taraftar bu adamı protesto ediyo ama tınlamıyo..madem protestodan anlamıyosun ozaman başka yollar denenir yapılır..kimsenin beşiktaş taraftarını üzmeye bölmeye birbirine düşürmeye hakkı yoktur..iyi iş valla paran var geç takımın başına kendi kişisel fantezilerini yap..taraftar isyan edincede bunu yapan beşiktaşlı değil de.. |
Alıntı:
|
Yiyorsa BeşiktalıySa adam gibi normal gitseydi bakayım. Adam gölgesinden korkuyor. Bu mu Beşiktaş BAŞKANI? Güldürmeyin ya adamı.! |
tepki biraz agirdi gercekden böyle olmamasi lazim bence ne olursa olsun.. |
Alıntı:
Ben rantcılardan bahsetmedim ki ? Kapalının sağında solunda, Helal parası ile almış olduğu kombineyle stada gelen insanlardan bahsettim.. Yani tek çıkarı beşiktaş olanlardan.. |
Türkiye`de Saat: 12:37 . |