![]() |
Tabata'ya sahip çıkmayıpta ne yapıcaz başka isterseniz Ocakta yollayalım adamı ? |
ya bırakın ya delgadonun tırnagı olamaz küçük antepin küçük adamı işte...denizli gibi düşöeye oynayan bir takımın karşısındadada bırakın oynasın kii kaldiki öle süperde deildi dün gene vasttıı ilk 20 dk oyanadı sonra durud beş para etmezz. bu adam kazıkladılar demirörenee |
Tabata Kendi Mevkiisinde Yani Fink Ve Ernst'in önünde oynadığı sürece fayda sağlar onun Haricinde hiç bir verim alınamaz İyide Olsa kötüde olsa Beşiktaş Arması için ter döken Bütün Futbolcularımıza Sahip cıkmasını biliriz |
nedir bu anlamsız tabata hayranlığı! tabata beşiktaşın aradığı 10 numara olamaz!türkiyede ancak iş yapar! beşiktaş gibi bir kulübün hedefi lig değil avrupa olmalı!küçük düşünüp transfer etti beşiktaş yönetimi! aslında yapılan transferlerin hiç biri avrupaya yönelik değil!bir fenerin ,galatasarayın kadrosundaki yabancılara bak bide bizdeki! adamlar elanolar alexler bizde ise tabata!... keşke zamanında ricardinho ya sabır gösterseydik! |
olan oldu artik istesekte istemesekte mecburen sahibleniyoruz. tabataya destek yönetime protesto bu saaten sonra |
skora göre yapmayın arkadaşlar... -bu adam beşiktaş için 10 numara,10.5 numara falan olamaz.. -8 milyon euro hayatta etmez.. -beşiktaş'ta oynayacak adam değil.. bunlardır benim tabata için düşündüklerim..biliyorum şimdi vay sen nasıl böyle yazarsın söylersin carttır curttur yazanlar olacak..ama burası bir forumsa herkesin fikirlerine saygı gösterilmeli..benim gözümde tabata futbolcu değildir..! |
Alıntı:
|
beşiktaş'ın futbolcusu diye olumsuz düşüncemiz olmayacak mı?tamam elbette başarılı olmasını isteriz ama kumaşın kalitesi belli..bu kumaştan takım elbise çıkaramazsın.. |
arkadaşım .. tabata dün ilk defa 90 dk ve mevkisinde oynadımı ? oynadı tabata dün takımın en isteklisi ve en iyisimiydi ? öyleydi . 2-3 maçtır nerdeydi diyen arkadaşlar var ne 2 3 maçı adamı oynatan oldumu ? daha ilk defa mevkisinde oynadı ve daha ilk defa 90 dakika oynadı . bir arkadaşta delgado tabata gibi oyuncular anca küçük takımlara karşı oynar dedi peki şunu sorayım eğer o küçük takım dediklerimizin hepsini mağlup etse idik şu anda takımın başına bunlar gelirmiydi ? gelmezdi . demekki neymiş zaten mesele küçük takımları yenebilmekteymiş . yok o futbolcu beşiktaş a yakışmaz yok şu futbolcu beşiktaşa yakışmaz PEKI 208 MAÇTIR GOL ATAMAYAN NOBRE VE BOBO YAKIŞIYORMU ? NIHAT YAKIŞIYORMU DİĞERLERI YAKIŞIYORMU ? ( AMA ONLARA DAHI SAHIP ÇIKMALIYIZ - BU TAKIMDA OLDUKLARI SURECE ONLAR BIZIM IÇIN BEŞIKTAŞTIR . ) Ve Tabata Takımın En Az Para Alan Yabancısı Bunuda Not Olarak Ortaya Koymak Lazım . Sanki Beşiktaş'ın Tüm Futbolcuları Dünya Starıda Tabata Onların Içınde Kaybolacak DÜRÜST OLUN . bir takıma gönül vermek demek 100 yıllık tarihinde ülke dışı başarısı olmayan bi takımı dünya çapına çıkarmak demek değildir . Beşiktaşımız Türkiyenin En Büyüğü Olabilir , Ama Dünya Çapında Bakıldığında Büyük Kulup Sayılamaz Ne Yazıkki . Hayallere Dalıp Elimizdekilerinde Kıymetini Bilmemek Bize Yakışmıyor . Her Futbolcuya İyi Oynamasa Bile Değer Vermeliyiz , Ama İyi Oynayanlarada Hak Ettiği Ekstra Değeri Vermeliyiz . Dün Gece Sahada Tabatanın Yaptıklarını Quaresma Çıkıp Yapsa idi İşte Dünya Starımız Derdiniz . Bu kadar haksızlık hem ayıp hem günahtır . '' ayrımcılık yapmayın '' hz.muhammed (s.a.v) |
Santos Taraftarlarının Rodrigo Tabata Içın Hazırladığı Ve Muhteşem Gollerinin Yer Aldığı Video Rodrigo TABATA Fan Sitesi: Santos Taraftarının Tabata Içın Hazırladığı Video |
Alıntı:
tusubasa bu durduramazsın vay efendim tabata öyle böyle!tabata ya bu! c.ronaldo değil! bildiğin tabata! |
Adam demediki gelin bana 8 milyon euro verin diye ,neyini yuhluyoruz neyini ıslıklıyoruz anlamadım... Elinden geleni de yapmaya çalışıyor sahda. destek verilirse daha iyi olacağına da inanıyorum. Rüştü'ye yapılan da aynı , Rüsştü mü yalvardı gelin beni alın diye, Fener'de ikinci kaleci durumuna düşmüşken ??? protesto edecekseniz oyuncuları değil , bu oyunculara gereğinden falzla para verip Beşiktaşın parasını çarçur edenleri edin. |
Rodrigo TABATA Fan Sitesi: Santos Taraftarının Tabata Içın Hazırladığı Video izleyin şu golleri .. bu golleri santosta attı !!! Santosta Diyorum Bak ! Hani Büyük Takımlarda Oynamaz Diyordunuz Ya ? Bunun Yanısıra Bjk Ye Geldiğinden Beri Tek Resmi Maçta 90 Dk Oynadı Golünü Attı Resmi Olmayan 2 Maçta daha 90 dk Oynamıştı Onlardada Gollerini Attı . Bununda Yanısıra Eğer Takımda Sözde Değil Özde Forvetler Olsa Ardadan Çok Daha Fazla Asist Yapardı Buna Emin Olun . O Verdiğim Videodaki Asistlerinide Görüyorsunuz .. Tabi Orda FORVET var Gol Oluyor . |
hala Tabata mı şimdi bunun zamanı değil bence daha önemli konular var.. |
çok haklısın çağla ama futbolcularımızın hepsine sahip çıkmalıyız hele bu dönemde bu çok önemli . bu adamın çok büyük işler yapıcak potansiyeli var ve o kadar para verinip alındı .. alabileceğimizin maksimumu verim almalıyız .. ama bazıları öfke ile kalkıyor onlar yüzünden zararla oturacağız .. gol atan maçı sürükleyen canla başla savaşan hatta bana lucescu zamanındaki yürekli kadromuzu hatırlatan bir oyuncuyu ıslıklamak onun moralini bozar .. isteğini bitirir . |
Alıntı:
Brezilya gibi kanı hızında oynanan ligte normal zaten bu goller.. Eğer kaliteli adamsan, brezilya liginde en fazla 22 yaşını görürsün alırlar sonra.. Tabata 27 yaşına kadar brezilya 2. liginde oynadı, düşün işte.. ;) |
Alıntı:
|
bnce çok büyük konuşuyosunuz ben tabatanın gerçekten yetenekli olduğunu düşünüyorum iyi 10 numara demek illa takımı alıp sırtlıcak demek değildir belli zamanlarda belli işler yapıyosa bir oyuncu iyidir bitmiştir |
ya saçmalama Allah aşkına sence brezilya ligi ile diğer ligler bir mi?adamlar geçit töreni hızında oynuyor maçları...İngiltere ye gitsin anca 2.ligde oynar en fazla....adamları attığı gollere göre değerlendirme videolara göre hiç değerlendirme tabata da umut yok...takımımızın futbolcusu değil o adam..iyi oynasın bizim takımı her maç taşısın yine aynısını söylerim bu takım daha iyilerini hakediyor!!! |
o zaman sizin kafayla düşünürsek nobrede boboda nihatta serkanda holoskoda telloda rüştüde hakanda sivokta ferraride diğer herkeste bu takımın oyuncusu değil mustafa denizlide bu takımın anterönürü değil . sanki her zaman çok süper yıldızlarımız vardıda 24 oyuncumuzun 24 üde dünya starıydıda tabata batıyor size .. siz ne sanıyorsunuz kulubümüzü ? nedir bu abartı ? REAL MADRIDLE BARCELONAYLA BIR TUTMAKTAN VAZGEÇIN TAKIMI YADA ÇOK ADAMSINIZ ÇOK BILIYORSANIZ BIRAKIN FORUMLARI GIRIN SEÇIME KOYUN ADAYLIYIĞINIZI BEŞİKTAŞI TUM OYUNCULARININ SUÜPERSTAR OLDUĞU BIR TAKIM YAPIN ŞIMDIKI TUM OYUNCULARLA YOLLARI AYIRIN . BENDE SIZI DESTEKLIYIM . bu kadar basit . Özentiliğinizi anlıyorum bende özeniyorum tüm oyuncuları yıldız olan takımlara ama tarihinde ne zmn beşiktaşın tüm oyuncuları süperstar oldu ? süperstar olmayan oyuncular beşiktaşlı olamıyorsa BEŞIKTAŞI SIRTLASA HER MAÇ IYI OYNASA BILE beşiktaşa yakışmıyorsa BUDA DEMEK OLUYORKI SEN KULUBUMUZUN 100 YILI AŞKIN TARIHINI PASCALI ILHANI AHMET I BU TAKIM IÇIN METIN I ALIYI FEYYAZI BU TAKIM IÇIN TER DÖKÜP EMEK SARFETMİŞ HERKESİ SIRF MARKA OLMADIĞI IÇIN HOR GÖRÜYOR - BUTUN FUTBOLCULARIMIZI HIÇE SAYIYORSUN . Bu Saygısızlıktır ! |
Tabata en az kazanan yabancı diye arkadaş, yanlış biliyorsun.. Sivok 700 bin euro, Holosko 900 bin euro Tello 800 bin euro Bobo 1,250 milyon euro. tabata ise 1,350 milyon euro.. ;) Ernst,ferrari , nobre'den sonra en cok kazanan 4. yabancıdır.. Hemde g.antepte 300 bin euro'ya oynarken.. ;) |
Tabata imza attığında da dedim ödenilen bonservis ücreti fazla ama bunda Tabata'nın suçu yoktur.Tabata gayet kaliteli bir oyuncudur ve büyük katkı sağlayacaktır.Sadece Denizli maçında attığı gol için övdüğümü sanmayın, geçtiğimiz yılda burada Delgado yerine Tabata olsa çok daha katkı sağlar diyen de bendim.Sırf Antepspor'dan alındı diye sıradan futbolcu muamelesi yapmak yanlıştır.Yönetim dünya yıldızı sözü vermese Tabata ıslıklanmayacaktı, suç beklentiyi yükseltip sözünü yerine getirmeyen yönetimdedir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu transfre karşıydım ama tabatamı dedi bana 8 milyon euro verin diye adamı aldık sahip çıkacaz...bizde oynadğı süre içersinde herzman arkasında olmalıyız tabii o elinden geleni yaptığı sürece...formasını terletti sürece... |
Tabatanın beşiktaş kalitesinde olmadığını savunanlar; Bana Beşiktaşın kalitesini anlatabilirlermi acaba...Böyle köye böyle imam..yada kel başa şimşir tarak deyimiylede bu anlamsız tartışmaya anlamsızca bir sözle noktayı koyalım:)) |
Alıntı:
sanki her yıl avrupada kupa alan takımız her oyuncumuz yıldız .. ulan 3-4 yılda bi zor şampiyonlar ligine gidiyoruz ondada her seferinde sonuncu olup dönüyoruz uefadada rezil oluyoruz. beşiktaş büyük takımsa shaktar da barcelona o zaman . |
Alıntı:
Bunlar Holosko,Nobre,Bobo Fink değildir.. Beşiktaşın yabancıları, avrupai düzeyde olmaldır.. Amacımız türkiye ligi değil, avrupa olmalıdır.. Yani türkiye araç, amaç avrupa olmalıdır.. ''Vander vaart'' senelik 5 milyon verip ''aaaa'' gelmiyor deyip, arkanızı dönüp giderek ancak ''tabatayı'' alır gelirsin.. Kısacası, Beşiktaşın yöneticileri adam gelmiyorum desede, 1 hafta 10 gün sonra kulağından tutup imza atmaya getircek adamı.. Gidipte gordon'u tabatayı almıcak.. Oyun sıkıştığı zaman tek bir hareketi ile kaleci ile karşı karşıya bırakacak.. Artık sıyrılın kabuğunuzdan, bu taraftarın ''yıldız'' görmeye hakkı var, ve bu hakkını elinden almaya kimsenin hakkı yok.. Bu taraftarda olsa. |
Alıntı:
sen başka bir takımımı anlatıyorsun ? şimdi diyarbakırsporlu biride dıyarbakır dünya çapında oyuncular almalı bu oyuncular kulubumuze yakışmıyor dese diyarbakır buyük kulupmü olucak . bjk nin kadrosu türkiye çapında 1.sınıf dünya çapında 3.sınıftır bjk nin kaliteside türkiye çapında 1. dünya çapında 3.sınıftır . demekki öyle başa böyle tarak |
o kadar para veriyoruz sahip çıkalım tabii ;) |
Alıntı:
Şu andaki kadro evet avrupa çapında 3.sınıf olabilir ama ... Ama bu , Beşiktaş 3.sınıf oyunculara mahkum demek değildir. Hele ki Diyarbakısporla filan kıyaslanacak düzeyde hiç değilidr. İş , bu kadar geliri olan bu kadar taraftarı olan kulübü iyi yönetmekte bitiyor. Bu formayı ,Les Ferdinand giydi, Daniel Amokachi giydi, aumman giydi, Carew giydi , Kuntz giydi ... Demekki iyi yönetirseniz bu saydıklarım gibi büyük ve 1. sınıf adamları da getirebilrisiniz demektir. Tabata'nın kesinlikle desteklenmesi gerektiği konusunda sana katılmakla beraber , Beşiktaşın kesinlikle Tabata veya Nobre veya Bobo gibi oyunculara mahkum olduğu konusunda katılmıyorum. Beşiktaş çok ama çok büyük bir potansiyel sahibi bir kulüptüri Dediğim gibi ,yeterki iyi yönetilsin |
Alıntı:
para mı alıyon yoksa ibrahim kızıl mısın anlamadım! görende sanacakki cristiano ronaldo yada messi!!!! adam 27 küsür yaşında bunca yıl brezilyada sürünmüş! iyi topçu olsa avrupadaki devler keşfetmezmiydi! tabatayı destekleyen 8 milyon euro yu vermenin doğru olduğunu destekler!göstereceksin arkadaş tepkini! böyle transfer yaptıkları sürece kombine almamaya davet ediyorum sizleri! kombine sattıkça bunlar iyi iş yaptıklarını sanıyor! |
onun yerine şunu aLsaLardı fiLan die konşmak için çk geç... konunun sahibine katıLıorum tamamen artk sahip çıkma zamanı.. oda artk siyah beyazın şerefini tadıyo her zmn destekLerim... |
nedense fenerbahçenin yada galatasarayın yıllardır aldıkları futbolcular ülkemizde hep bir kalbur üstü beşiktaşımızın aldıkları sanki işe yaramaz gibi gösterilir bizim ülkemizde...bazen düşünüyorumda kıymet değer bilmeyen bu ülke namına oynamaktansa tası tarağı toplayıp ermenistan adınamı oynasak yahuu... tabata mabata sonuçta kutsal formayı terletirse başımızın üstünde yeri var .. |
Tabata'nın menejerimisin, paramı indiriyorsun onun üzerinden cebine.. Sırf senin Tabata hayranlığın yüzünden adama antipati oldum. Sana onun gibi futbolcuları Brezilya'dan istediğin kadar getiririm hatta bedavaya. Tabata'yı savunamam, savunmamda. İstediği kadar faydalı olsun BEŞİKTAŞ'ıma.. O adam bu kadar para etmezdi. Demirören'in Beşiktaş'ımın parasını duyarsızca harcayamaz, hakkı yok... Tabata'ya sahip çıkan Demirören'e de sahip çıkar... Bundan ötesi böyle kardeş... |
Alıntı:
|
Alıntı:
tepkini gösterceksin diyen arkadaşlarda tepkisini başkana göstercek . ama tabatayı işin işine karıştırmadan ! adam silahmı çekti ulan beni alın diye ! |
Alıntı:
Yıldız kültürü oturmuş bir beşiktaştan bahsediyorum.. Beşiktaş,şuanki kadrosunda 1-2 adamı cıkart yerli yabancı, geri kalanı anadolu takımlarda oynar ancak.. Bizi bu adamlara reva görenler utansın, ben bu adamlara sahip çıkmak zorunda değilim.. Ben beşiktaş'a sahip çıkarım, çünkü ben beşiktaş'a aşığım.. Ve bu adamlar beşiktaş forması giymeyi hak etmiyolar.. Nasıl hak edenin hakkı veriliyorsa, hak etmeyenler neden hala bu kulupteler.. Diyorum ya, 2 kelimeyi bir araya getiren, eli yüzü düzgün adamlar istiyorum kulupte.. Mahalle ağzı ile, aziz yıldırım çığırtkanlığı ile açıklama yapıcak adam değil.. Az laf çok iş istiyorum ben .. Ben yıldız istiyorum kardeşim, 8 milyon euro Tabata'yı izlemek istemiyorum.. Gelelim bizim kafamızdan düşünen arkadaşa.. Sivok,Ernst, Ferrari de kendi ülkelerinin takımlarında 25 ve üzerinde maçlar oynamış en önemlisi avrupa da oynamış adamlardır.. Holosko, ve tello ise 4. sınıf yabancıdır.. Rüştü artık emekli olma zamanı gelmiştir.. Nihat bizim alt yapımızdan yetişmiştir,Gelecek sezon birseyler yapacaktır.(açıkladım bircok yerde sebebini) Diğerlerini gönder gitsin, yerliler dahil.. Tutacağın 2 tane adam var şu takımda.. İsmail, Toraman, Nihat.. Başkada yerli adam yok.. |
alihan talaşçı bey... size ne desem artık bilmiyorum ki?aynı geçen beşiktaş-denizlispor maçında çarşının içine sızıp olay çıkaranlara benzetiyorum. senin görmek istediğin tabata gerçek dünyada yok! sen o çizgi filmin etkisinde kalmışsın.tusubasa gerçek değil! anla artık! |
Alıntı:
AMA BU BİR ÜTOPYA !!! BEŞIKTAŞ HIÇ BIR ZAMAN BOYLE OLMADI !!! AMA BAZI ARKADAŞLAR SANKI 100 YILI AŞKIN SUREDIR BJK BOYLEYDI GIBI BJK YE YAKIŞMIYOR DIYOR . EGER BJK BIR GUN HAYAL ETTIGIMIZ GIBI OLURSA O ZAMAN BJK YE YAKIŞMIYOR DERSINIZ AMA ŞIMDILIK BUNLAR GERÇEK DEĞILKEN ANCAK ŞU DENILEBILIR BEKLENTILERIMIZI KARŞILAYAMAZ YADA HAYALLERIMIZE YAKIŞMIYOR . BUNUN DIŞINDAKILER YA TURKÇE BILMEMEKTEN YADA .... Neyse . ÇÜNKÜ BURDA GERÇEK BEŞİKTAŞ I ANLATMIYORSUNUZ BEKLENTILERDEKI BEŞIKTAŞI ANLATIYORSUNUZ . ( YILDIZ KULTURU OTURMUŞ BEŞIKTAŞ DIYORSUN !!! OYLE BIR BEŞIKTAŞ YOK EVET OLMALI BU TARAFTAR HAK EDIYOR AMA YOK IŞTE YOK ARKADAŞIM YOOOK !! ILERDE OLABILIR AMA YOK ) IŞ BEKLENTILERLE OLUYORSA REAL MADRIDDE OYNAMAYI HAYAL EDEN HER GECE RUYALARINDA RONALDOYLA PASLAŞTIĞINI GOREN BIR FUTBOLCUMUZDA BJK BANA YAKIŞMIYOR DIYEBILIR REAL MADRIDDE OYNAMALIYIM DIYEBILIR AMA BU GERÇEK DEĞIL UTOPYADIR . Sizin Yaptığınız Bunun Eşdeğeridir . Bunu Söyleyen Bir Futbolcuya Salak Dersiniz Değilmi :) Hepimiz Beşiktaşlıyız Hepimiz Beşiktaşın Dünya Kulubü Olmasını İstiyoruz Ama bunun Içın Biz Dünya Kulubü Olduk Demek Yetmiyor İstediğiniz Kadar Bjk Büyük Kulup Diyin Avrupada Tek Bir Başarımız Yok !!! Türkiyede Bile Fb Gs Den Geriyiz . Artık Dünya Kulubuyüz Büyük Kulubüz Demek Yerine Büyük Kulup Olacağız Dünya Kulubü Olacağız Demeli Buna Göre Hareket Etmeliyiz YOKSA HEP KENDİMİZİ KANDIRIRIZ . 3 Süper Yıldız Getireceğiz Diyip İsmail - Tabata ( Çok Seviyor Ve Beğeniyorum Ama Süper Yıldız Değil ) - Nihat - Fink ( Beğeniyorum Ama Süper Yıldız Değil ) - Ferrari ( Beğeniyorum Ama Süper Yıldız Değil ) yi Getiren Demirdövenden NE FARKIMIZ OLUR BOYLE DEVAM EDERSEK ? BENIM BEKLENTILERIM DECO QUARESMA VAN DER VAART BENZEMA GIBI ISIMLERDI Ama BUNLAR GELSEYDI BEŞIKTAŞ IÇIN EKSTRADAN BIRŞEY OLURDU HEMDE ÇOK ÇOK EKSTRADAN VE HIÇTE OLAĞAN KARŞILANMAZDI Ama Ekstradan Oyuncular Alınmadı BJKde daha önce top oynamış diğer bir çok oyuncumuzun standartında topçular alındı . Yani Bjk ye yakışan oyuncular .. |
Türkiye`de Saat: 13:54 . |