![]() |
Bayan Demirören'den Alkışlı Mesaj Beşiktaş`ın sahasında Denizlispor`u 1-0 yendiği karşılaşmada oynanan futboldan çok statta yaşananlar ön plana çıktı. Yaşanan olayların belki de en ilginci ve dikkat çekeni ise Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören`in eşi Revna Demirören`in kişisel mesajıydı. Beşiktaşlı taraftarlar 75.dakikadan sonra koro halinde Yıldırım Demirören ve yönetimini istifaya davet ederlerken başkan Yıldırım Demirören`in yanında bulunan Revna Demirören`de taraftarlara alkışlayarak destek verdi. Revna hanımın bu tepkisine ise Yıldırım Demirören gülümseyerek karşılık verdi. İLKER EZİBAY / HABER1903 |
bay ve bayan demıroren gulerek alkıslayarak gulumseyerek bol bol tepkı verdıler tebrıkler |
sezon sonu yine büyük başkan demirören diye bağıracağız :) hep aynı şeyler işte .. |
Sessiz sinema oynadılar dün akşam , anlayamadık ne anlattılar. |
alkislasin bakalim,dua etzsinki o alkislardan sonra temiz bir küfür yemedi,dua etsinki besiktaslilar stadtaki bir bayana ister baskkan karisi ister siradan biri olsun küfür etmezler.ama ben bu bayanin alkislarini tahrik edici buldum. |
ne yapsın insanlar. anneleri babanneleri bir takım taraftarın cinsel fantazilerini süslerken. ne yapabilirlerdi. En yakışanı yapmış ve bu şekilde cevap vermişler. tebrik ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zaten bu kadın her maça gelmese olmaz yakında yicek küfürü oturcak aşağı o zaman görcez bakalım nasıl alkışlıyor.. |
Alıntı:
|
Ne gurur var kardeşim..Anlamak mümkün değil.. Taraftar kalkıp sayacak bana..Eşimde buna alkış tutacak.. İlginç.. |
Beyinlerini aldırmışlar ailecek bunlar! |
ona sağlam bir küfür edilsin görürüm onu |
bu kadın o na nasıl bakmış yaww... |
Alıntı:
|
Fenerbahçe'liydim Beşiktaş'lı oldum 'Ben evlenmeden önce Fenerbahçeliydim. Yıldırım, 'Ben koyu fanatik; hatta deli bir Beşiktaşlıyım! Sen de Beşiktaşlı olacaksın' dedi. O gün bugün Beşiktaşlıyım' Revna hanım, başkan Yıldırım Demirören'e verdiği desteğin yanı sıra futbolculara, gazetecilere hatta taraftara gösterdiği güler yüz ve ilgiyle tabiri caizse artık 'Beşiktaş camiasının annesi' oldu... Ancak Revna hanım, herkesin zannettiği gibi doğuştan Beşiktaşlı değil.. Hatta Revna hanım önceleri Siyah-Beyazlılar'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'yi tutuyormuş... İşte kendi ağzından Revna hanımın Beşiktaşlı olma hikayesi: 'Ben evlenmeden önce Fenerbahçeliydim. Yıldırım, 'Bana bak Revna'cığım... Ben koyu fanatik; hatta deli bir Beşiktaşlıyım! Sen de Beşiktaşlı olacaksın' dedi. O gün bugün Beşiktaşlıyım. Beşiktaşlı olmaktan da son derece gururluyum ve mutluyum. Çocuklar zaten Beşiktaşlı. Küçük Cemal daha şimdiden 'en büyük Beşiktaş' diye bağırıyor.' ------------------------------------------------------------------------------- Ben bu haberi Beşiktaş'ın Şampiyonluk sayılı dergisinde okumuştum ve okumaz olsaydım. Bu adamın neden bu kadar fenerli transferi yaptığı çok daha iyi anlaşılıyor. Artık başkan adaylarının seceresi çıkartılması gerekiyor... Böyle sonradan olmalarla, ağız oyunlarıyla işimiz olmaz... |
ya arkadaşlar siz de gözünüzü kapayıp yorum yapmayın hemen Revna hanım ın Y.D. nin başkanlığı bırakmasını istediğini okuduk geçenlerde haberlerde ne çabuk unuttunuz o manada taraftarın protestosuna eşlik etti biraz esprili bir dille o da bırakmasını istiyor çünkü kocasının bunda ters olan ne yani iyici sinir küpü mü olduk sırf gülerek protesto etti diye kadına saldırıyoruz :S bizi de değil kocasını ediyor orda |
Kocanı al götür bu takımın başından ! |
utanmadan sıkılmadan 90 dakika orda nasıl oturabildiler ona şaşıyorum ben.! |
bu hanimini cocuklarini getirme meraki nerde cikdi bugüne kadar anlayamadim sen bu takimin baskanisin senin bir isin var senin ailenin senin isinle ne alakasi var ha yani onlarin bizlere verdigi mesaj ne simdi biz sizi takmiyoruz falanmi? |
Alıntı:
|
revna hanimin yaptigi herhangi bir beyin esinin yapmasi gereken bir hareketti geldi ve esinin arkasinda durdu ben revna hanima tekbir soz bile etmem besiktasin baskani aramizdan herhangi biri olsaydi bizde esimizden bu destegi bugunde gormek isterdik ayni durumda olsaydik eger revna hanima tebrikler ama DEMIROREN ISTIFA DEMEKTEN BIKMAYACAGIZ oda bizi istedigi kadar alkislarla protesto edebilir bizde yapmamaiz gerekeni yapiyoruz oda yapmasi gerekeni yapiyor |
insan utanır be bıraz sucluluk duygusu olur yazıkkkkkk be |
Karısıda bırakmasını istiyor,zaten bence çok düzgün bir bayan,beşiktaşımıza yakışıyor.. |
Kendine Beşiktaşlı diyip sırf eşi nin hataları nedeni ile bir kadına buradan kin kusanları nefretle kınıyorum . Arkadaşlar kendinize gelin artık ya yeter tepkinin dozunu iyice kaçırdınız bu kadar olmaz İstafa ettiremediniz demiröreni diye hesabı eşine mi keseceksiniz bu mu sizin adaletiniz . Daha çok ağır şeyler yazardım ama forum kuralları izin vermiyor ayıp ayıp karşınızda ki bir kadın . Yanlışı yapan başkanın kendisi dir eşinin çocuklarının ve ailesinin suçu yoktur hesabınız varsa başkanın şahsı ile görün . |
Alıntı:
|
Revna hanım inanın , eşiniz Beşiktaş'a yaptıklarını Demirören şirketler grubuna yapsa sizde tribünle aynı tepkiyi gösterirdiniz inanın |
Revna Hn. şunu demek istiyor.. "Lütfen artık Beşiktaş'ı bırakda ailene,şirketine geri dön bak tribünler ne güzel el,kol sallayarak sana doğruyu gösteriyor ama sen ısrarla illa bana küfür,yumurta vb şeyler olsun,yapılsın diye şansını zorluyorsun,gel vazgeç bu sevdadan bize dön" demek istiyor arkadaşlar yanlış anlamayın. |
Karagumrugu trıbune salan serefsızın ustune kendı ıtlerını salmasını elbet bılecegız! |
Alıntı:
ağzınızı bozmayın burası tribün değil . |
revna demiröreni ayakta alkışlıyorum demirören iş hayatında başarılıysa veya başka bir ylolda başarıyı yakaladıysa kesinlikle revna demirörenin payıdır. eşine olumsuz tezahurat yapıldığında büyük bir saygı göstererek susmuştur . haddimizi bilelim sonuçta beşiktaşın başkanı ve eşidir . |
bazılarını anlamakta zorlanıyorum kadın kocasına yapılan protestoya destek verdi zaten bırakmasını istiyordu peki size ne oluyorki ? destek verdi diye küfür yemeye layık görüyorsunuz.burda demiröreni savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama beşiktaş başkanın eşine yakıştırdığınız şey bumu yani? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - ELBETTE DEVAM ETMELİ |
Ikiside ne yaptıgını bilmiyor...Mactan sonra revna demirorene niye alkısladınız diye sorsalar verilcek cevabı yoktur eminim ...Demirorende niye guldu diye sorsalar oda nedenini bilmiyordur...İste boyle biri koskoca kulubu yonetiyor..daha dogrusu yonetemiyor. |
Alıntı:
haberler arasındaki farka bakarsak basının da ne yazdığını anlayamıyoruz tabi 5 ekimdir bu arada tarihi yeni konuşması yani. ben bu forumda çıkan bir haber üstüne konuşmuştum gene onu da belirtiyim. |
Alıntı:
abicim bayanlar gelmesin demiyoruz tabikide ama bu kadarı da fazla her maç geliyor kimin eşinin bu kadar geldiği görülmüş yakında sülalecek toplanıp gelecekler :S |
Türkiye`de Saat: 16:26 . |