![]() |
bu sonuçlar demirörenin bırakmasını isteyeceğim son sebeptir |
Alıntı:
Defalarca söyledim..bu forumda böyle kahve ağzı ile kimseyi provake etmeyin..gidin kendinize uygun ortamlarda bu tarza konuşmalar yapın.. |
biz taraftar olarak suanda okadar sinirliyizki herseye aliniyoruz ama dogru düsünerek okursak aslinda sevinmemiz gerekiyor bu habere burda takimarkadasligi göriyoruz buda iyi birsey.. |
yusufa hak veriyorum hem csk maçının tek suçlusu rüştü değildi ama denizli maçında sadece onun ıslıklanması benim zoruma gitti |
bu yusufda geçen sene 2 maça aldı iyi dedik güzel dedikk..oda bu sene rezalet.zaten beşiktaşınişi 35 lik yusufa kalıysaa biz yandık seozn sonu bırak futbolu ayaklrın yerden kalkmıyo o derece olmuşun |
Alıntı:
|
Enteresan.. |
ya gondercen boyle adamları |
Ben her zaman sadece bir oyuncuyu hedef alan protestolara eleştirilere karşı olmuşumdur kimseyi tutmam nobre bobo konusunda da aynı şeyleri söylüyordum burda da aynıyım. Bir takım hata yapıyorsa takım olarak yapar o cska maçındaki golde herif ortasahadan elini kolunu sallayarak ceza sahasına kadar geliyorsa bütün suçu rüştüye atmanın hiç bir manası yok. Ben rüştünün bariz bir şekilde hatalı oynadığı tek maçı gs maçı olarak görüyorum onun dışında takımın bu halde olması rüştünün eseri falan değil onu böyle hırsla ıslıklamak yanlış oldu bence de. |
canım benim biz 8 yediğimiz maçta da tribündeydik ezşk taraftarı muamelesi yapmayın insana fener taraftarı olaydı 3 adam bir köpeğe oynuyordunuz şimdi benim paramla popondaki donu alıyorsun yeter artık ya yeter. 5 senedir size yatırdığım parayıla iş kurup takım sahibi olurdum ulan umrunuzda mı bu PEKİ ???? |
Türkiye`de Saat: 13:31 . |