![]() |
Herneolursa Olsun , BEŞİKTAŞ JK Futbolcusuna Böyle bir Yakıştırma Yapmak yakışmaz .. * 3. Sınıf Futbolcu'lar Çifte Kupa'yı Nasıl Aldılar ? * 3. Sınıf Futbolcu'lar 11 Puan Geriden Nasıl Lider'liğe Oturdular ? Bazı Şeyleride Düşünmek lazım arada. Sadece Takım Oyunu Oynuyamıyoruz Tek Eksiğimiz bu |
Alıntı:
nerdeyse ama bi kontradan 2 yiyince mac koptu, cin con desen dün balon patladi, denizli acilen kendine gelirse bu takimda gözle görülen deisimler kesin olacaktir |
Alıntı:
|
Bizim oyuncularımız 3. sınıf öyle mi ? TSL' de kaç tane 1. sınıf oyuncu var , bana biri anlatsın.. Sezon başından beri boş boş yaygara yapan , pompayla GS yi şişiren arkadaşlar,dün o şişirilmiş balonun nasıl patladığını gördük..daha erken patlayabilirdi ancak çok şanşlı oldukları aşikar..bizim içinde tam aksine inanılmaz bir şanssızlık.. Bizim iyi oyuncularımız var..sadece takım olarak bir formsuzluk ve kadro hatalarıyla beraberce ortaya çıkan konsantrasyon eksikliği..Geçen seneden çok farkımız yok..geçen sene ki hatalar giderilmedi o da ayrı bir gerçek..çok daha iyi durumda olabiirldik..Ekrem'e gitsin veya vasat diyen adamı Allah çarpar.. |
rakiplerimizin yavaş yavaş oturmaya başlamış kadrolarına nazarn kendi kadromuzda bu yönde bişi görememek hüzün verici... |
Alıntı:
|
peki ya bende sana soruyorum başkanımız kaçıncı sınıf?? |
Alıntı:
|
başlığın yazarına soruyorum ? sen kimsin ... ? iki kelimeyi bir araya getiriyorsun diye otoritemi oldun ? saygısızlığın daniskası bu . bence sende 3.sınıf beşiktaşlısın hatta 3.sınıf adamsın . oldumu hoşuna gittimi ? |
'' yukarıdaki saydıklarımın hepsi sene sonu gitmei bu takıma format atılmalı '' kaç yaşındasın paco ? fm oyunuyla falanmı karıştırıyorsun sen gerçek futbolu .. git hayal dünyanda eğlen . |
Türkiye`de Saat: 01:25 . |