![]() |
Alıntı:
|
elano mustafa sarp guiza dos santos christian topuz bilica 1.sınıf futbolcu zaten .. utanmasanız messiyle kıyaslıcaksınız . BU YIL EN IYI TRANSFERI BJK YAPMIŞTIR BU ORTADA - TAKIMIN BU HALININ NEDENI TRANSFER HATALARI DEĞIL BAŞKA PROBLEMLERDIR BUNLARDAN BIRI FORVETLERIN ARIZALANMASIDIR . BJK DIŞINDA EN IYI TRANSFERI TRABZONSPOR VE GS YAPTI DIYE DUŞUNUYORUM . Ama onların hali pek iç acıcı değil .. |
Alıntı:
amaa o onun düşüncesi sizde katılmıyor olabilirsiniz..yaşıda belki sizden büyük olabilir..hakaret etmenin manası yok bence..ona göre 3.sınıftır size göre değildir..bu yazıyı yazması için ona sen kimsin diyorsunuz..fakat adama sorarlar..siz o arkadaş için 3.sınıf adamsın deme hakkını nerden aldınız diye..??? 3.sınıf futbolcu başka 3.sınıf adam başka..lütfen...olmaz ama bu |
:) öyle başa öyle tarak mesajını vermek istedim .. eğer birileri birilerine tanımadan etmeden ön yargıyla 3.sınıf futbolcu diyorsa birileride birilerine tanımadan etmeden 3.sınıf adam diyebilir . belki çok delikanlı adamdır o başka .. burda 3.sınıf adam ithamında bulunmadım , yani yanlış anlaşılmasın . |
Ernst , Ferrari ve Sivok dışında , bütün furbolcularımızı bugün serbest buraksak, hangisine Avrupa'nın baba liglerinden veya bizim ülkenin diğer büyüklerinden teklif gelir Allahaşkına ? En yıldız sandığımız Bobo'ya bile gele gele Olympiakos'tan teklif geliyor , kandırmayın arkadaşlar kendinizi , kadromuz hakikaten büyük takım kadrosu değil |
performansları kötü diye 3. sınıf olamazlar ama onlardan daha iyileri varmı var.. |
basarili olursak 1.sinif futbolcu oliyorlar basarisiz olursak 3.sinif futbolcu oliyorlar bu yaziyi sen sinirli halinle yazmisin istiyorsan bu yazini unutma sezon sonunda birdaha oku bu yazisini ve o saydigin futbolcular gercekden 3.sinif futbolcularmi diye tamami bir insan basarisizligi hep sogukkanli ve akliyla cikmisdir basarisizlikdan böyle herseye isyan ederek hicbirzaman böyle durumdan cikilmamisdir... |
aynen yüngen mittagessen |
bizim kadro bu kadro ingiltere premier yada almnyada ispanyada oynasın ehr sene kümeye oynarrr başka bişi demiyorum.avrupanın aksımpaşası olur bo kadro |
bu takım bu oyuncularla ligi ilk üçte bitirsin bende gidipp ameliyatla kadın olacam.. |
Türkiye`de Saat: 01:25 . |