![]() |
Alıntı:
biraz düzeyli bir yorum yapabilirdin hem sözünü tutamayacagin bir söz verme istersen.. |
Alıntı:
|
eğer bu takım ilk 3 e giremezse ben bu dünyadaki en adi en ******** adamım . sende bu takım şampiyon olursa ne olucaksın onu söyle paco ! |
Alıntı:
öyle kolay olunmuyor ameliyatla kadın işin adli kısmı falan filan var . yani bu takım ilk 3 e girerse sözünü tutamayacaksın . ama erkek adam sözünü tutar . bu bağlamda bakıldığında senin kadın olmana gerek yok zaten öylesin :) ( bayanlar kusura bakmasın ortada bir art niyet yok , sadece arkadaşa bu boş lafını yedirmek istedim ) |
Yorumlarınızı kişilere değil konuya yapın.. |
Alıntı:
|
takıma taze kan gerekli ama futbolcudan önce yönetim bazında gerekli |
Alıntı:
Ağzına sağlık mükemmel bir cevap vermişsin helal olsun . |
şu takım lucescu da olsaydı görürdük o zaman 3.sınıf first class mı ? şimdi kanat oyncusundan ortasaha,oyunkurucudan önlibero,forvet ten kanat oyuncusu yaratıyosa t.direktör suç futbolcular da mı ..? futbol u biraz takip eden herkes bilir ki nihat tan tek forvet ,tabata dan önlibero,bobo dan sol açık olmaz... bunu türkiye de tek bilmeyen biri var o da maalesef t.direktörümüz. |
futbol u biraz takip eden herkes bilir ki nihat tan tek forvet ,tabata dan önlibero,bobo dan sol açık olmaz... bunu türkiye de tek bilmeyen biri var o da maalesef t.direktörümüz. katılıyorum . ama umarım akıllanmıştır . |
Türkiye`de Saat: 01:25 . |