![]() |
Defolup git de nasıl gidersen git. |
doğru bişey yaptınmıki yanlışlarım olmustur diosun ? |
hem suclu hem güclü yanlislarim oldu diyorsunda senin yanlisdan baska birsey yapdiginda oldumu ? birak artik lütfen birak yeminediyorum birakdigin tarihi altin kalemle takvime yazacam bu günü hep kutlayacam.. |
halen konusabiliyorsun ya diyecek bisey yok, allah insallah renkli takimlarin basinada senin gibi birini verirde bizde bi kac sene rahat sampiyonluklar yasariz |
Şimdilik Evet Ocak'ta HAYIR.Bu klüp senden kurtulcak inşallah... |
Senden ne köy olur ne de kasaba... Politikacılar gibi günü kurtarmaya oynayan bir adamsın. Çık git düş yakamızdan.. Bi sürü şirketlerin var git onların başında yöneticilik yap ve batır.. İçinde BEŞİKTAŞ'lılık varsa (malum?) bırak git artık... |
sayin baskan serefinle git gelen hakkiyla gelsin |
Taraftarı niye kınıyorlar ki? kaç yıldır sabrın kralını gösterdik, yeter ya yeter. Adam hala ben bu kulübün başkanıyım, eşimin yanında bana bunu yapanlara hesap soracağım diyebiliyor. Sanki taraftar kafasına estiği zaman Beşiktaş Başkanını pretesto ediyorda.. Demekki var bir hatan, herkes senden nefret ediyor. Kulübe verdiğin zararın haddi hesabı yok, hay şu adama oy verenlerin ellerini kollarını kırayım ya. 5 yıldır ömrümden ömür gitti. Şu asil renkler en iyi başarıları hak ediyor! Git yahu Allah rızası için git kaybol Başkan.... |
Türkiye`de Saat: 22:32 . |