![]() |
yiyip içip yatıcak adamlar fenere ... bank asyadada gayet iyi futbolcular var bir çok kaliteli futbolcuda o beğenmediğiniz liglerden çıktı küçümsenin anlamı ne ? bank asya değilde , ceyhun eriş genç olsaydı alınmasını çok isterdim mesela .. |
tello değilde bobo gönderilmeli yerine süper bir golcü alınacak denmiş ama bu başkan alsa alsa antebin forveti betoyu alır |
bizim şöyle fizik gücü yüksek gerektiğinde basıp geçen gerektiğinde sağlam şut atan yırtıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var . nijerya , kamerun , senegal ekolünde yetişmiş çok sağlam oyuncular var mesela illaki pahalı bir oyuncu almaya gerek yok .. o bölgelere gidilip futbolcu izlensin takip edilsin mesela ben brezilyadan hiç bir zaman pascal nouma tarzı yırtıcı top oynayan bir futbolcu yetiştiğini görmedim , arada 1-2 tane çıkıyor tesadüfen o kadar . öncelerde forvetler afrikadan getirilirdi ama son zamanlarda bir brezilya furyası çıktı ama bence forvet mevkii için afrika daha iyi .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
boyle giderse kimse parada vermez bedavaya giderler...tek korkum devre arası santrafor alacak olan fenerin boboyu alması... |
boboyu devlet alsın muhaohaha , arkadaşım bide bi takmışsın bank asya diye önemli olan hangi ligde oynadığımı iyi futbolcu olmasımı iyi bi futbolcu bulunursa bjk mize uyan bank asyadanda alınabilir ne var bunda ? büyük futbolcular direk büyük takımlardamı doğuyor ? ne futbolcular var 3.ligden gelipte dünya yıldızı olan takımlarını taşıyan kafanıza sokun şunu .. manchester united 2.ligden oyuncu alıyorda bjk mi alınca yakışmıcak muyhaohaoha |
eğer sen Beşiktaş'a 3.lig futbolcusunu laik görüyorsan o da senin düşüncen saygı duyarım;) |
Türkiye`de Saat: 10:50 . |