![]() |
Gidenın Yeri Her zaman doldurulur .. :D |
aman doldurulmasın |
Kendi İç Savaşı Yerine , Beşiktaş için Savaşsalardı Devam Derdim Ama , Bırakmaları Daha iyi olur |
Alıntı:
Kardeşim sen 1990-2000'li yılları bilmiyormusun??? Biz böyle parlak günler görmek istiyoruz. Şampiyonlukta gözümüz yok ama bi insan medyanın karşısına çıkıyor, bir iki kelime sarfediyor ve arkasında durmuyorsa BU DEMİRÖREN ve SAZ EKİBİNİN KARA LEKESİDİR... Ve şunu savunuyorum Yıldırım Demirören BEŞİKTAŞ'lı değil... |
kolpa haber .... Amigo harunun soy ismi Dulkara ... :):) karadul yazmislar |
amigolugu bıraktı denilen şahışlar protestoyu başlatan kişilerdir ztn. taraftara saldıran kişiler degildir. olayları iyice araştırıp öyle yorum yapsak çok daha güzel olr. gitsnler yerleri dolar diye yorumlar görüyorm. kiminle doldurucaksn yerlerini 3 5 çapulcuyla mı doldurucaksn ? çokta önemli degil demiş bi arkadaşımızda senin için önemli olmayabilir ama bizim için önemli bişey . saygılarımla |
kolpa haber geçiniz :) |
Arkadaşlar bugun forzada amigolardan Ayhan abi aynen şunları yazdı kopyalıyorum '' Kartallar haber yalandır, Biz gülüyoruz sizde gülün. ALEN (papa) olana kadar tribünün amigosudur.'' kimsenin bıraktığı falan yok yani ;) |
Alıntı:
|
bırakması gerekenler bıraksa ke$ke.. |
Türkiye`de Saat: 19:16 . |