![]() |
aynen ayhan abiden açıklama geldi bırakmak falan yok |
herkes kendi derdinde ve kendi çıkarları için uğraşıyor birde sitem ediyoruz bizi seven yok hiç medya gücümüz yok diye şimdi anlıyorum neden hep beşiktaşım yanlız kalıyor biz kendi takımımıza sahip çıkamıyoruz ki medya bizi adam yerine koysun herkes ve her kurum hak ettiğini alır biz demekki bazı şeyleri hala hak edememişiz çok yazık |
haber bana kalırsa yalandır.bıraksa bile geri gelecek zaten boyle bir rant kapısını bırakmak kolay değil 7 den 70 e takım ayırt etmeksizin herkezde bir alen sempatizmanı oluştu...alen bu imajını sarsmaz |
Bizi bize kırdırıyorlar.Önce yönetim,takım,taraftar.Helal olsun.Nerde bırakıyorsunuz Beşiktaşlılık duruşunu. |
Yalan haberdir. Çünkü o tribünleri almak için kan bile döktüler böyle bırakacaklarını sanmıyorum |
Bırakmazlar.... Bazı kişiler Amigolar olmadan da destek veririz diyor hangi zihniyetle ? Amigolar birbirleriyle haberleşerek gerekli bütünlügü saglıyor TÜRKİYE dede bunu sadece biz yapıyoruz... Eğer bırakırlarsa yeni amigolar birligi saglıyamazsA bizim tribünümüzde diger takım ların ki gibi her kafadan bir ses cıkar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Besiktas tarihinde daha once boyle seyler yasanmadi. Birisi baskanin yanin da digeri karsisina mi gecsem yoksa yaninda mi olsam karmasasinda. Bir digeri bedava bilet derdinde. Ve halimiz ortada. Biraksalar buyuk bi problem olmaz ama onlardan once yonetim birakmali. |
ya ne rantı ya rantı sadece keleş yapıyo.alen ve harun abiye laf yok..bu arada bırakmaları gibi bi durum da yok. |
Türkiye`de Saat: 13:50 . |