![]() |
Alıntı:
Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir . Mustafa denizli nin geçen sonun sonun da ki Türkiye kupası finalinde feneri yenmiştir bu derbi galibiyetini neden yok sayıyorsunuz ayrıca sondan bir önceki hafta gs yi de yenmiştik bu da derbi galibiyeti dir . Git araştır bul Mustafa hoca nın diğer takımlarda çalışken yaptığı konuşmaları bana emretme ben babanın adamı değilim . Sizin derdiniz başka ben biliyorum BİR DAHA ERTUĞRUL U BU KULÜBÜN BAŞINA BELA EDEMEYECEKSİNİZ . Bizde sonuna kadar Mustafa hocaya destek olacağız inşallah moskovayı inönüde wolfsburg u hem Almanya da hem inönü de yeneceğiz göreceksiniz . |
Alıntı:
zaten uefa yida cemaat ittirmistir ertugrul hocayi avrupada gelecek vaad eden en iyi 10 td arasinda o yüzden göstermislerdir... |
Alıntı:
Bende Denizli'nin şu anda gitmemesini istiyorum ancak senin Ertuğrul Sağlam hakkında yazdıkların inanılır gibi değil ''Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir'' demişsin böyle bir yorumu değil senden başka bir Beşiktaş'lı rakip takım taraftarı bile yapmaz. Beşiktaş'ta tutmadı dersin felsefe uyuşmadı dersin eyvallah ama kalkıpta burda onun ittirmesi bunun desteklemesi dersen bende sana sorarım seni kim ittiriyorda bu kadar muhalefetsin her konuda ? Ertuğrul Sağlam gerek futbolculuk gerekse de teknik direktörlük kariyeri ile Türkiye'de ki profesyonel futbolcu ve teknik direktörler arasında elit kesimde yer alır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eğer dürüst adamsan mert adamsan erkek adamsan 1 tane yazımı göster DEMİRÖREN E SABREDELİM DİYE yazdığım eğer gösteremezsen MÜFTERİSİN YALANCISIN İFTİRACISIN senin gibi çok kişi saldırdı bana DEMİRÖRENCİ DİYE AMA HİÇ BİRİ İSPAT EDEMEDİ . Beni yapmadığım şeyle suçlamayın edepli olun . Ertuğrul sağlam arkasında ki cemaatin desteği ile kollanarak bu yerlere geldi Beşiktaş ın başına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün isteği ile getirildi bunu Ertuğrul hoca efendinin kendisi de inkar edemez . Benim ve Mustafa denizli hocamın Beşiktaşlılığını sorgulamak sana düşmez yaşça büyüğümsün onun için saygımı koruyorum ağzımı bozmuyorum , SAYIN FORUM YÖNETİMİ BEN BİRİNİN BEŞİKTAŞLIĞINA BİŞEY YAZSAM HEMEN FIRÇA ATIYOSUNUZ CEZA VERİYORSUNUZ ŞİMDİDE SİZİ GÖREVE DAVET EDİYORUM . Saygılarımla . |
Alıntı:
Ben bir taraftarım sadece kim beni neden desteklesin ve o zaman bende sorarım MUHAKEFET OLMAK SUÇ MU GÜNAH MI ? Eğer muhalefet olmak suçsa günahsa buyrun idam edin beni . Bende Demirören in gitmesini istiyorum protesto şekli için açtığın konu da da fikrimi yazdım önerimi yaptım buna rağmen hala bana DEMİRÖRENCİ MUHALİF DERSENİZ el insaf derim . Ertuğrul sağlam elit hocalardan dır diyorsun o senin düşüncen saygı duyarım ama benim için 2.sınıf bir Teknik direktör dür . Saygılar . |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://besiktasforum.net/forum/futbo...iktas-a-zarar/ bu konuyu benmi actim senmi actin ya yazdigin seylerden haberin yok yada bilmiyorum artik kendi yazdiklarini oku orada baskana sabredelim susalim bisey demeyelim diyen benmiyim senmi bu arada UEFA ninda basinda cemaatten birileri var dimi ertugrul saglami gelecek vaad eden en iyi 10 td arasinda gösterdi haaa dogru ya onuda tayip erdogan yazdi uefanin resmi sitesine , sacmalamaktan baska bisey degil seninkisi , ertugrul hocaya besiktasli degil demissin adam gecen sene bursa macindan önce dediklerini hatirlarsan anlarsin kim daha besiktasli besiktasi yenecegiz ama besiktas taraftarindan özür diliyorum dedi senden ve denizliden milyon kat daha besiktasli oldugu kesin en azindan yedigimiz gollerden sonra gülmüyordu yada yenildigimiz maclardan sonra cikipta mükemmele yakiniz demiyordu eger denizli besiktasin bu haline mükemmele yakin diyebiliyorsa ki dedi ya alay ediyor yada futbolun "F" sinden anlamiyor zaten anlamadigi oynattigi sistem ve kurdugu takimdan belli ya bunu birtek sen görmüyorsun.... |
Ertuğrul Sağlam eğer gerçek Beşiktaş'lı olsaydı bursa'ya imza töreni sırasında bursa taraftarının Beşiktaş'a ettiği küfürler karşısında sırıtmazdı.Metalist hezimeti sonrası ettiği laf aynen şu ''Hayat devam ediyor'' gibi abuk subuk demeçler vermedi mi.Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'a hoca olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.İsterse Bursa'yı başarıdan başarıya koştursun. Mustafa Denizli ile kıyaslanması Mustafa Denizli gibi Türkiye'de kendini kanıtlamış bir teknik adama büyük saygısızlıktır. |
Mustafa Denizli'nin de yaptıklarını görüyoruz berbat oynadığımız maç sonrasında mükemmele yakınız diyor her gol yediğimizde gülüyor bunları yapmadı Ertuğrul hoca sadece hayat devam ediyor dedi diye bu kadar üstüne de gidilmez ki denizli daha kötülerini diyor.. |
Alıntı:
|
Sonuçta Mustafa Denizli çifte kupa kazandırdı, Ertuğrul Sağlam bizi avrupa'ya rezil etti.Ben hayatımda Beşiktaş'ı çalıştıran hocalar arasında Ertuğrul Sağlam kadar korkak futbol oynatan bi hocaya şahit olmadım.Mustafa Denizli'nin gülümsemesi sevindiğinden değil, kızgınlıktandır.Beşiktaş'ın eski kalecisi vardı Shorunmu o da her gol yediğinde gülüyordu.Bazı insanlar tepkilerini gülümseyerek yansıtırlar.Bunda büyütecek bir şey yoktur.Ertuğrul Sağlam'a 8 yediğimiz maçtan sonra bile tepki verilmedi tribünden.Mustafa Denizli ne yapsa yaranamaz sizin gibilere. |
evet şu saatten sonra takımı batırdıktan sonra ağzıyla kuş da tutsa manu yu 10-0 da yense benim gözümde koca bir 0 |
Alıntı:
Ben eziklerden veyahut gayse'den gelen oyuncu, teknik adamlara meraklı değilim..Benim için önemli olan Beşiktaş'a nasıl katkı sağlayacağıdır.Ona bakarsanız Lucescu bizi şampiyon yapmadı mı, uefa çeyrek finali oynatmadı mı.Şimdi sırf malum takımlardan geldiler diye onlara hakaret mi edelim.Ertuğrul Sağlam geldi mahfetti takımı kaçtı.Helguera, Makalele, Legrottaglie gibi kalburüstü oyuncuları istemem deyip gordon, higuain, diatta gibi oyuncuları aldırdı. |
konular karıstı pardon ya .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o beden eğitimi hocasıının adresini wer! |
belki biraz daha gelişmesi gerekirdi ama denizli ondan iyi değil buna adım kadar eminim. |
Mustafa hoca iyi hoca olabilir ama beşiktaşa göre bi hoca değil. Sinan engin ve bu yönetim olmasaydı Ertuğrul Hoca bir çok başarıya imza atardı. Tek bir hayalim var Ertuğrul sağlamın yine Karakartalımızın başına geçmesi.. Geçen sene zaten ertuğrul sağlamın meyvelerini yedik... |
Alıntı:
|
Ertuğrul sağlam ve Mustafa Denizliyi karşılastırmak doğru değil. Mustafa denizli ölür 70 yasında ( allah gecinden versin ) Ertuğrul sağlam gelir 70 yasına o zaman karşılaştırırsınız. İkiside iyi hoca ! Beşiktaş için en iyisi Ertuğrul SAĞLAM .. |
Alıntı:
Ertuğrul Sağlam yenilgisiz bıraktı da o zaman rakipler kimdi, daha derbi oynamamıştı.Sadece 1 tane zorluk derecesi yüksek maç oynadı o da Trabzon'a karşı takımı anadolu takımı taktiğinde oynatıp kaleye tek isabetli bir şut atılmayan maçta puan kaybetti.Mustafa Denizli takımı devraldığında takım Ertuğrul'un kurduğu takımdı, devre arası Yusuf ve Ernst'i alarak takıma güç katıp çifte şampiyonluk yaşattı.Madem Ertuğrul Sağlam dediğin kadar olağanüstü bir hoca önceki sezon takımı baştan aşağı o kurmuştu, bırak şampiyonluğu son maçta iş 3'lü averaj'a kalmasaydı Sivas'a bile geçilip az kalsın İntertoto'ya gidecektik.Son 5 senedir ambargo koyduğumuz Türkiye Kupasında çeyrek finalde küme düşen Rize'ye bile elendik.Bumu büyük hocan Ertuğrul Sağlam.Mustafa Denizli'nin tırnağı olamaz Ertuğrul acemisi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2-Mustafa Denizli, Beşiktaşlıdır..Aachen de çalışırken,Altay da oynarken hep arabasında BJK maskotu asılı idi.. 3-Ertuğrul çok iyi bir GS taraftarıdır...Beşiktaşa geldikten sonra ki ilk transfer döneminde ,ilk görüşmeyi GS ile ,Ergun Gürsoy un Tatko binasındaki ofisinde yapmıştır,ve bunun üzerine Vedat Okyar ,bir daha onunla ilgili tek kelime yazmamıştır.. 4-Adamın geldiği kulübü sorun etmek asıl ezikliktir..,Ben beşiktaşım,istediğim kulüpten adam alacak kadar komplekssiz bir kulübüm..adamın performansına bakarım.. 5-Ertuğrul ;bence iyi bir teknik direktördür ve gelecekte Beşiktaşa TD olacağına da inanıyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
5 . madde hariç bütün yazına katılıyorum abi . :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
Bizim Ertuğrul BEY gittikten sonra çift forvet oynadığımız bir maç bile hatırlamıyorum...Kendimizi tatmin etmeyelim burada.... |
Nerede görülmüş böyle bir adam.Adam gibi adam ERTUĞRUL SAĞLAM.... |
İşler kötü gidince zaten herkesin bir tarafa sallaması kadar doğal birşey yoktur..Ve bu yazılanlarda bunu göstermektedir. Ama kalkıp bir tarafı eleştirmek kadar doğal bir hakkımız yokken o şöyleydi yada böyleydi demek yakışık kalan ifadeler değildir. Geçen sezon ne Ertuğrul'un hakkını yiyemeyiz ne de Mustafa Denizlinin o yüzden kalkıp hangisi daha iyi o nerden aldı nereye götürdü demek hele ki sezon sonunda ŞAMPİYONLUK apoletini takmamızdan sonra böyle yorumlar yapmak her iki teknik direktöre haksızlıktır. Ve kişilerin özel hayatlarında ne yaptıkları ne gibi bir ideolojiye sahip oldukları bizleri ilgilendirmez.Ertuğrul Sağlam beşiktaşlıdır yada değildir Mustafa Denizli beşiktaşlıdır yada değildir bu bizleri alakadar etmez eğer ki ikiside bu takımın iyi olması için doğrusuyla yada yanlışıyla bir çaba sarf ediyorlarsa bizi ilgilendirecek kısım sadece budur. Bu sezon ki kötü başlayışımız hepimizi üzüyor kabul ama bu takımın kapasitesinin bu olmadığını daha iyi işler yapabileceğini hepimizde biliyoruz ve tabii ki burda Mustafa Denizliye çok büyük iş düşmektedir.Eğer geçen sezon yaşananlardan sonra doğru isimleri doğru yerlerinde oynatıp takımı maçlara daha iyi hazırlaması gerekmektedir.. Ki Mustafa Denizlinin bu konuda ki becerilerini seversiniz ya da sevmezsiniz kabul etmeniz gerekmektedir. Ve şu anda ki durumda idam edilecek ilk isim kesinlikle Denizli değildir.Gitmesi gerekenlerinde kimler olduğunu hepimiz hayet iyi biliyoruz.. |
Türkiye`de Saat: 10:55 . |