![]() |
Alıntı:
Abi bu söylediklerine aynen katılıyorum. Ancak ben ne olursa olsun istikrardan yanayım bence Denizli ile devam edilmeli en azından sezon sonuna kadar bu böyle olmalı. Geçen sene yönetimin karışmadığı bir teknik kadro hem lig'te hem de kupa'da başarılı olmuştu. Bu sene alınan başarılar ile tekrardan ön plana çıkmak istediler tesislerde neler oluyor bilmiyoruz. Bunlar bahane değil tabi ama olasılık. Ne olursa olsun Denizli'nin de çok büyük hataları var. Her hafta değişik kadrolar çıkardı sistemi bir türlü oturtamadı. Futbolcular üzerinde değişik düşünceler deneyerek farklı bir takım yaratmaya çalıştı bence son vuruşlarda biraz daha başarılı olabilsek belki de bugün Dahi Denizli diyecektik. Bu yönetim ile taraftarın arası artık düzelmez. Hani bazı arkadaşlarımız başkan için Ocak'a kadar sabredin diyor ya bende Denizli için sezon sonuna kadar sabredelim diyorum. Son olarakta Mustafa Denizli tamam Ertuğrul Sağlam'ın takımını devraldı ama o takımda futbolcuların kendine bile olan güvenleri kaybolmuştu. Mustafa Denizli o güveni tekrardan kazanmalarını sağlayarak başarının gelmesinde çok daha büyük paya sahip bana göre. |
Ben cevaplarımı farklı renkle yazdım ki kolay ayırt edilebilsin. Bugün Beşiktaşın çok değerli oyunculardan kurulu kadrosu, kendi taraftarı tarafından bile küçük görülüp yuhalanıyorsa bunun sebebi kimdir, daha iyi anlaşılsın. Mustafa Denizli Geçen Sezon Geldiğinde Bu Takım Sürünmüyormuydu ? -Hayır, ligde namağlup ilerliyordu, 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberliği vardı. Avrupada şanssız bir maçta 40 metreden 90a yenilen gollerle şanssız bir mağlubiyet alıp metalist'e elenmiştik. aynı takım gsyi samiyende yenerek grubundan namağlup lider çıkmış, tur atlamıştı. Aradaki Puan Farkı Şimdikinden Daha Fazla Değilmiydi? -Hayır, trabzon ile birlikte liderliği paylaşıyordu Geçmiş Hafta Sayısı Şimdikinin 2 Katından Daha Fazla Değilmiydi ? -Daha 8. haftaydı, denizli bizi zirveden alıp abuk subuk kadro seçimleriyle 6. sıraya kadar geriletti Yine Aynı Mustafa Denizli Herşey Çok Kötü Giderken Bize 26.Haftayı İşaret Edip Kendisini Alay Konusu Yaptırtmamışmıydı ? -Yaptırdı. Zaten E. Sağlam ile beraber zirveye oynayan takımı bitik fbye gsye mağlup ettirerek alay konusu yaptırdı. Mustafa Denizlinin İşaret Ettiği Hafta Beşiktaş Nerden Nereye Gelmişti ? -Zaten geçen seneki dengeli ve kaliteli kadro yapısı ile hep olması gereken yere gelmişti Sezon Sonunda Beşiktaş Sezonun Yarısından Sonra Büyük Puan Farklarını Kapayarak Şampiyon Olmamışmıydı ? -Evet, Mustafa Denizli sonunda kadroyla oynamayı bırakıp herkesi yerinde oynatarak kendi yarattığı büyük puan farkını kapatıp şampiyon oldu Bu Adam Geçen Yıl Ne Dediyse Oldu , Geçen Yılki Sözlerini Harfiyen Yerine Getirmeyi Başarmış Bu Adamın Buna Rağmen Hiç mi Kredisi Yok ? -Eğer kendi egosu yüzünden hatalarını 8-10 maçtır göremeyip takımı sabote ediyorsa, yok. Size Verdiği Sözü Daha Önce Yerine Getirmiş Birinin Bir Sonrakini Sözünü Niçin Alay Ederek Karşılıyorsunuz ? -Çünkü geçen sene doğru yolu bulup terkettiği kötü alışkanlıklara bu sene yeniden başlamasını ve Beşiktaş tarihinin en iyi kadrolarından birini ligin dibinde süründürmesini samimi bulmuyorum. Tutulan Sözlerin Hatırına 15. Haftaya Kadar Sabredip Takıma Destek Vermek Çokmu Zor ? -mevcut gidişle 15. haftada içinden çıkılmaz bir duruma düşülecekse, evet, biraz zor Bazıları Şunu Söylüyor ; Geçen Yıl Rakipler Zayıftı O Yüzden Şampiyon Olduk .. - -Alakası yok, geçen sene kalite ve mevkii açısından en dengeli ve rotasyona uygun kadroyu biz kurduğumuz ve yönetim gerektiği yerde konuşup gerektiği yerde sustuğu, sinan engin gibi safralardan kurtulduğumuz için şampiyon olduk. Madem Geçen Yıl Şampiyonluk Zaten Kolaydı , Niçin Devre Arasında Denizlinin Verdiği Söz Alay Konusu Olacak Kadar Imkansız Ve Çılgınca Bulunmuştu ? -Gene denizlinin kötü kadro ve taktik seçimleri, derbilerde saçmalamaları yüzünden. |
kendisi hoca falan değil oncelikle bunu söyliyim...topçuyu oynatmasını kesinlikle bilmiyor...ama ben herşeye rağmen devre arasına kadar kalmasından yanayım lakin kendisinden isteğim tek şey futbolcuları mevkiilerinde oynatmasıdır aksi takdirde maçın 1dksından itibaren futboldan soğuyorum...bobo sol açık yusufta aynı-tello on numara-ekrem on libero:D boyle tecrübeli hocaya yakışmıyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
1 - her mac 1 metreden bos kaleye gol atamayan türkiyenin en beceriksiz forveti nobreyi her mac neden ilk 11 de oynatiyor 2 - besiktasin en cok gol atan yabancisi boboyu neden her mac yedek oynatiyor yada sol kanatta öldürüyor cocugu 3 - takimda ekrem , ridvan , erhan , ibrahim toraman gibi sagbekte oynayabilen adamlar varken neden stoper diye alinan kas i her mac sagbek oynatip gencecik cocugu yakiyor 4 - 8 milyon verilip forvet arkasi 10 numara diye alinan tabatayi neden ya yedek yada önlibero oynatiyor 5 - neden her mac salak salak goller yiyen rüstüyü kaleye sokuyorda bence bu sene cok basarili oynayan hakani yedek oturtuyor 6 - ibb , denizli , antep , antalya gibi takimlara karsi neden tek forvet cift önlibero ve 6-7 defans futbolculariyla takimi kuruyor 7 - nihat hic hazirlik dönemi gecirmeden sakat sakat hermac 11 de oynatip onunda moralini bozdu ve medyaya yem etti 8 - neden geldiginden beri hicbir büyük maci kazanamadi ezikler karsi türkiye kupasi finali haric oda zaten ezikler piskolojikmen yenik cikiyor türkiye kupasi finallerine siz hala mini mustafaya basarili diyorsaniz helal olsun size gecen sene salladi bi 26. hafta diye oda tuttu ama nasil tuttu biz her macimizi kazanarak degil üzerimizdeki 5 takim hep yenildi o yüzden yoksa mini mustafanin basarisindan degil..... |
futbol profu Ferres madem sayın denizli işe yaramaz bir hoca hiç bişey bilmiyo 3 büyükleride şampiyon yapan tek yerli hoca nasıl oldu . Biraz insaflı olun bu kadar tecrübeli bir insanı bu kadar kolay karalamayın . |
Alıntı:
ama benim sorularimin hicbirine cevap yazamamissin :D bu arada 3 büyükleri sampiyon yapti ama nasil ben söylim feldkamp takim kurdu denizli sampiyon yapti , ertugrul takim kurdu denizli sampiyon yapti fenerde ise nasil sampiyon oldugunu herkes biliyor kac tane penalti saibeler falan filan ama hicbir takimda kendi kurdugu takimla sampiyon olamadi olamazda en acik örnegi su an bizdeki hali , ama size göre büyük mustafa bana göre mini mustafa |
Mustafa Denizli kim ne derse desin bu ülkenin yetiştirmiş olduğu en büyük teknik adamlarından biridir.Ertuğrul Sağlam ne yaptı da onu burada savunuyorsunuz.Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı mağlubiyetini yaşarken takımın başında o vardı..Metalist diye bir takımdan 4 yerken takımın başında yine o vardı..Ligde koskoca Beşiktaş takımını anadolu takımı gibi korkak oynatıyordu..Türkiye kupasında bile onun hataları yüzünden daha çeyrek finalde küme düşen Rizespor'a elendik..Ne büyük hocaymış bu Ertuğrul'da bizim haberimiz yokmuş.. Mustafa Denizli'nin hocalık kariyerinin tartışılması saçmalıktan öteye gidemez, sonuçta başarıları ortada.Bize 19 yıl aradan sonra çifte kupayı kazandırdı mı kazadırdı.Şimdi Mustafa Denizli istifa etsin de yerine kim gelecek.Bu takıma Del Boswue, Tigana gibi dünyaca ünlü teknik adamlar geldi de ne değişti.Mustafa Denizli'nin bu sene kadro seçimlerinde hata yaptığı doğru ama girilen gol pozisyonlarında Mustafa Denizli'mi sahaya çıkıp gol atması lazım.Haksızlık yapmayın Mustafa Denizli'ye artık! |
Alıntı:
|
Tigana' nın artısı, gençler ile çok yakından ilgileniyordu. Şimdi onur, necip , ali !!!! gibi artık ilk 18 de görmek istediğimiz futbolcuları Tigana olsaydı izleme fırsatımız olurdu.. Fakat, Maalesef Denizli hocanın en büyük hatası gençlere önem vermemesi.. Serdar Özkan' a verdiği fırsatı ara sıra şu çocuklara verse bari. Ali gol makinası yani hiçmi görmüyorsun duymuyorsun hoca... |
Türkiye`de Saat: 12:42 . |